Quantcast
Till salu inom: ”

blocket folkabuss säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Folkabuss med defekt motor (topparna trasiga). Kan renoveras eller användas som reservdelsbil.I övrigt mycket som är bytt på originalverkstad. Ring för mer info. Extrauppgifter Märke: Volkswagen Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Caravelle Hästkrafter: 95 Hk I trafik: 1990-10-02 Motorstorlek: 2109 cc Biltyp: Yrkesfordon CO2-utsläpp: - Färg: Vit
Nu så inser jag att tiden inte räcker till tyvärr. Jag har en fin liten folkabuss från 72 som jag har åkt omkring i sverige med. Sista resan blev dessvärre inte rolig då mororn skar för mig. Jag har länge haft ambitionen att sätta in en ny diesel motor igen, då den är reggad som diesel, men inte haft varken tid eller råd. Bussen är utrustad med spis, kylskåp, våningsäng i högtaket. Fina förvaringsytor runt i hela bussen. Framsätes stolarna är från en Audi A6, höj och sänkbara. Det finns också värme i bussen mellan sätena. Bussen måste bärgas från platsen.
Skulle vilja försöka bli av med en folkabuss syncro om det är någon som skulle vilja förbarma sig överdenna bil. Den är ganska rostfri för att vara en arbetsbil med 20år på nacken motorn fungerar väldigt bra för att vara en wasserboxer det största problemet är en drivaxel fram som är defekt samt att den inte har blivit besiktad på några år. Givetvis som de flesta av dessa bussar så är bakluckan lite rostig. Ni som gillar att maila gud och alla andra kan låta bli jag svarar inte, har ni funderingar så ring.
Pigg och välvårdad folkabuss för den stora familjen. Stereo, AC, farthållare. Bäddbar, inkl."campingbord" och mörkläggningsgardiner. Extrauppgifter Märke: Volkswagen Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Multivan 2.5 Hästkrafter: 110 Hk I trafik: 1995-04-10 Motorstorlek: 2459 cc Biltyp: Yrkesfordon CO2-utsläpp: - Färg: Röd
Har två satser vinterdäck som ska säljas. dubbdäck med plåtfälgar 185 R 15 till folkabuss T2 / T3, 6mm till 7mm mönsterdjup 1700,- kr dubbfria vinterdäck på aluminiumfälgar 195/60-15, ca 6mm kvar, passar Volvo 850/V70 1500,- kr Inga prutnissar, allt händer på plats Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.