Allt till salu inom "blocket uppsala sängar"

Sortering:
Säng
Uppsala
Idag

Säng Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Säng 140x200
Uppsala
Idag

Säng 140x200 Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Ikea 2 sängar
Uppsala
Idag

Ikea 2 sängar Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
heminredning
Uppsala
Idag

heminredning Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Säng Mesa
Butik

Säng Mesa

12 309 kr
NYTT Homeroom
Visar sida 1 av 150

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Uppsala

Skötsam och glad tjej önskar hyra studentrum

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! Jag är en glad och lättsam tjej som söker studenrum eller liknande för övernattning tre dagar i veckan mellan aug -11 och juni -12. Har inga krav om storlek på rummet, huvudsaken är att det får plats en säng :) Jag bor i villa i Sundsvall med sambo och två barn. Rökfri är jag och har inga husdjur. Mer information om mig kan du få om du är intresserad av att hyra ut :) Mvh Evelina
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Uppsala

2:a Uthyres under Europakonferensen

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har en tvåa på 54 kvadrat som är fullt möblerad och har parkeringsgarage. Lägenheten är ljus och fräsch och har en stor balkong mot innergården. Ligger i ett jätte fint bostadsområde. Mindre än 10 min gång avstånd till Livets Ord, och 2min med bil. Det finns affärer och resturanger mycket nära. I lägenheten finns en dubbelsäng finns plats för två madrasser på golvet. Med tag egna säng kläder. Jag hyr ut den från den 24/7 - 31/7. Uthyres för 7000kr.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Uppsala

3:a nära Europakonferensen

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lägenhet uthyres 24/7-31/7 Trea som är fullt möblerad. P-plats finns. Lägenheten är ljus och fräsch och har en altan för mysiga utekvällar. Ligger i ett lugnt fint bostadsområde, ca 10 min gång avstånd till Livets Ord, och ca 2 min med bil. Det finns affärer och resturanger nära. I lägenheten finns ett rum med dubbelsäng, ett rum med enkelsäng samt även plats för ev extrasängar.Med tag egna säng kläder/handdukar. Jag hyr ut den från den 24/7 - 31/7 för 9500kr.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Uppsala

Rum billigt och bra

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej jag är en ung latinamerikansk tjej som bor i en 3:a med sin dotter. Jag har ett rum som jag hyr ut för terminen alt. läsåret, gärna till studerande och en fördel om du pratar spanska. Dock inga krav. Obs! eftersom dom flesta letar boende för höstterminen så hyr jag ut juli månad för endast 1000:-. Rummet är omöblerat, men det finns en säng i alla fall. Du har naturligtvis full tillgång till kök och badrum. Skriv och berätta lite om dig själv så hör jag av mig till dig.
2 900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Uppsala

Vit barnsäng + madrass

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! * Säljer en vit barnsäng från Barnes hus. Med hjärta fram & bak! Ord. pris: 1200 men säljes för 450kr! Barnmadrass: I fint skick som passar spjäl sängen 150kr. Har även fler barnsaker som kan få tittas på och köpas billigt vid intresse! Välkomna för en titt! Med vänlig hälsning Ronja Ersson Floding
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj