Quantcast
Till salu inom

"blocket kassaapparat säljes"

Nacka
2 dagar

Blandade leksaker och böcker

60 kr
Blocket.se
Norrtälje
3 dagar

Resturang café utrustning

4 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Ikea kök

200 kr
Blocket.se
Sundbyberg
3 dagar

Barnkök med tillbehör

500 kr
Blocket.se
Jönköping
6 dagar

National kassaapparat Mässi...

4 995 kr
Blocket.se
Nässjö
8 dagar

3st Kassaapparater

1 500 kr
Blocket.se
Nässjö
8 dagar

3st Kassaapparater

1 500 kr
Blocket.se
7 dagar

Kassa

10 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
7 dagar

Antika Leksaker

300 kr
Blocket.se
Västerås
10 dagar

Kassaapparat med svarta boxen

1 500 kr
Blocket.se
Uppsala
10 dagar

Kassaapparat och köksleksaker

50 kr
Blocket.se
Butik

Kassaapparat

399 kr
NYTT CDON.COM
Butik

Kassaapparat

379 kr
NYTT Homeroom
Butik

Kassaapparat

299 kr
NYTT Homeroom
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Butiker  ·  Jönköping

Färdig butik överlåtes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Affärslokal på 360 m2 i centrala Tranås överlåtes. Hyreslokalen är färdiginredd och överlåtes inkl. all inredning med tex godkänd kassaapparat mm. Ev kan även AB överlåtas. Perfekt för dig som har en affärsidé redo och väntar på att få sätta igång. Butiken är unikt inredd med stora exponeringsytor för varor och produkter. Bud mottages även på lös inredning. Intresserad eller har frågor så ring affärsinnehavare David Lago på 0140- 104 00 mellan 9-18.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Jättefin kassaapparat med kundvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
En stor och komplett "super market" kassaplats från Smoby med alla tillbehör säljes. Det ingår en kundvagn, en kassaapparat med scanner, varuband och massor av tillbehör. Några frukter, matkartonger, burkar, flaskor m.m. ingår. Kassan har en miniräknare som låter (knappsats) och scannern lyser när man ska blippa varan. Fram på kassan finns korgar och fack för att exponera varorna för kunden. Kassan drivs av 3 st AA batterier (ingår ej) Säljs i befintligt skick. Ordinarie pris 800 kr.
250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Klippan

Kassaregister Sam4S

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu min kassaapparat inklusive svarta boxen. Kassan användes i 2 år och fungerar som den ska. 15 Varugrupper som standard 1000 PLU 6 rader, 32 teckens textprogrammering av Logo 4 momssatser 10 kassörer 3 olika betalningsknappar Valutahantering Korrigeringstangenter: Felslag, Korregiering och Retur Rabattfunktion, procent samt kronor Elektronisk journal, 16000 rader Kassalåda 4 myntfack och 3 sedelfack. Ny pris för kassaregistret är 10900kr. Mitt pris 4500kr för kassan och svarta boxen. Vid intresse ring eller maila mig. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
4 500 kr
Blocket.se
Butik och kassa  ·  Västerbottens län

Kassasystem Omega

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kassa med touchskärm. Kvittoskrivare, Kassalåda,1 st nyckel till kassalåda. Licensbyte måste göras och kontrollbox ingår ej. Omega är ett PC-baserat kassasystem. Jämfört med en vanlig kassaapparat finns det flera fördelar med en PC-kassa. Med större processor och minneskapacitet blir det större möjligheter för funktioner och programmering. Den stora tryckkänsliga skärmen gör det enkelt och smidigt att använda systemet, även för ovana. Den största fördelen är möjligheten att kundanpassa systemet för alla verksamheter. Objektet säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Kassaapparat Sharp ER-A280N

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Ett kassasystem i litet format men med mycket innehåll. Sharp ERA280N med standardtangentbord är ett utmärkt kassaregister för både detaljhandeln och restaurangbranschen. Exklusive kassalådan tar maskinen inte mer plats än ett A4-ark. Kassan erbjuder ett arbetssätt som gör jobbet både enklare, snabbare och mer korrekt, med minimal risk för felslag och krångel. SD-kortanslutning är standard. Den klarar enkelt uppdateringar och kan lagra stora mängder information. Nypris 6500 exl moms, Nu 3500kr. Hämtas tidigast 14/12 -2012
3 500 kr
Blocket.se