Quantcast
Till salu inom: ”

blocket kassaapparat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Affärslokal på 360 m2 i centrala Tranås överlåtes. Hyreslokalen är färdiginredd och överlåtes inkl. all inredning med tex godkänd kassaapparat mm. Ev kan även AB överlåtas. Perfekt för dig som har en affärsidé redo och väntar på att få sätta igång. Butiken är unikt inredd med stora exponeringsytor för varor och produkter. Bud mottages även på lös inredning. Intresserad eller har frågor så ring affärsinnehavare David Lago på 0140- 104 00 mellan 9-18.
En stor och komplett "super market" kassaplats från Smoby med alla tillbehör säljes. Det ingår en kundvagn, en kassaapparat med scanner, varuband och massor av tillbehör. Några frukter, matkartonger, burkar, flaskor m.m. ingår. Kassan har en miniräknare som låter (knappsats) och scannern lyser när man ska blippa varan. Fram på kassan finns korgar och fack för att exponera varorna för kunden. Kassan drivs av 3 st AA batterier (ingår ej) Säljs i befintligt skick. Ordinarie pris 800 kr.
Säljer nu min kassaapparat inklusive svarta boxen. Kassan användes i 2 år och fungerar som den ska. 15 Varugrupper som standard 1000 PLU 6 rader, 32 teckens textprogrammering av Logo 4 momssatser 10 kassörer 3 olika betalningsknappar Valutahantering Korrigeringstangenter: Felslag, Korregiering och Retur Rabattfunktion, procent samt kronor Elektronisk journal, 16000 rader Kassalåda 4 myntfack och 3 sedelfack. Ny pris för kassaregistret är 10900kr. Mitt pris 4500kr för kassan och svarta boxen. Vid intresse ring eller maila mig. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Kassa med touchskärm. Kvittoskrivare, Kassalåda,1 st nyckel till kassalåda. Licensbyte måste göras och kontrollbox ingår ej. Omega är ett PC-baserat kassasystem. Jämfört med en vanlig kassaapparat finns det flera fördelar med en PC-kassa. Med större processor och minneskapacitet blir det större möjligheter för funktioner och programmering. Den stora tryckkänsliga skärmen gör det enkelt och smidigt att använda systemet, även för ovana. Den största fördelen är möjligheten att kundanpassa systemet för alla verksamheter. Objektet säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info.
Ett kassasystem i litet format men med mycket innehåll. Sharp ERA280N med standardtangentbord är ett utmärkt kassaregister för både detaljhandeln och restaurangbranschen. Exklusive kassalådan tar maskinen inte mer plats än ett A4-ark. Kassan erbjuder ett arbetssätt som gör jobbet både enklare, snabbare och mer korrekt, med minimal risk för felslag och krångel. SD-kortanslutning är standard. Den klarar enkelt uppdateringar och kan lagra stora mängder information. Nypris 6500 exl moms, Nu 3500kr. Hämtas tidigast 14/12 -2012