Quantcast
Till salu inom: ”

blocket kinbag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Golfbagen är en Kinbag med en KinDrive motor (motorn ej med på bilden). Mycket fint skick och endast använd fåtal gånger. Säljes komplett med toppskydd och bagskydd i plast. Nypris 10 200: säljes för 5 000 kr. Klubborna är av märket Tour Edge MODA damklubbor med ultralätt low flex skaft. Wood 1357, järn 6789SP. Chipper och putter av märket T-LINE. Klubborna är lättspelade damklubbor knappt använda. Säljes för 2 500:- Pris för bag, motor och klubber 6 000 kr totalt.
Då jag nu har slutat att spela är det dags att sälja av mina golfklubbor samt bagar. 1. Elvagn, driven av batteri laddare medföljer. SÅLD 2. Kinbag med golfklubbor Lynx orginal. SÅLD 3. Separata klubbor 4. Bärbag SÅLD 5. Större svart golfbag. SÅLD Ring för vidare information samt priser. Svarar endast på telefon, då det är lånad mejl.
OBS!!!!! Jag har bytt mail-adress och har inte fått Ditt mail om Du har visat intresse för min golfbag!!!!!!!!!!!! Därför ny annons!!!!!!!!!!!! OBS inga mail - endast telefon!!!!!!!!!!! KinBag är en genial lösning på kombinationen bag och vagn. När du inte behöver vagnen fäller du helt enkelt in den i bagen. Borta är de smutsiga hjulen. Borta är de skrymmande vagnsbenen och dragstången. Kvar blir en välbalanserad bag som är lätt och smidig att hantera - inte minst på golfresor. En KinBag är alltid klar för spel. Därför köper Du min några år gammal men ser ut som ny, till ett bra försommarpris.
Tre st KinBag bortskänkes varav en är felfri och två kan användas som reservdelar. Villkor = avhämtning
Felfri förutom några "skavsår" Pris 450 kr eller bud. Tel 0707334565, 08388104.