Quantcast
Till salu inom: ”

blocket marks kommun säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Marken
F

Tidigare annonser till salu

Traineeprogram för Ingenjörer och Arkitekter på Samhällsbyggnadsförvaltningen i Huddinge Kommun Krav på person Vi söker dig som till hösten 2011 inleder sista året på din Arkitekt eller Ingenjörsutbildning med inriktning mot Lantmäteri, Mark och Fastighetsjuridik, Väg och Vatten, GIS alternativt Samhällsplanering. Som person vill du göra du skillnad och arbeta för hela kommunens framgång. Du är ambitiös, självgående och tycker om utmaningar. Du har ett stort och genuint intresse för dina frågor! Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vill bli av med spelen så snart som möjligt. Prutat och klart Medal of Honor tier1 Limited Edition (Säljs inte längre, alla koder är OANVÄNDA) 250:- Red dead Redemption 240:- Assassins Creed 2 190:- Lost Planet Extreme Condition 120:- Aliens vs Predator Limited Edition, säljs inte längre! Alla koder oanvända 140:- Spelen är original och absolut repfria. Köpet går till genom träff antingen i Marks Kommun eller Göteborg. Säljes en och en eller alla för 870:-
Information om uppdraget Allt i Mark och Anläggning är ett företag som inte är främmande för något inom anläggnings- och vägbranschen. Företaget har sedan starten 1996 successivt utvecklats och de är för närvarande 28 anställda i företaget. AMA:s personal har lång erfarenhet från byggbranschen och kunskapsnivån är både hög och välrenommerad. De största kunderna är idag Trafikverket, Fortifikationsverket, Kommuner och husbyggnadsföretag. AMA AB arbetar över ett stort geografiskt område men främst i Småland, Östergötland och Västra Götaland. Företaget har idag en omsättning på ca 100 miljoner.
Nu söker vi en platschef och 3-4 stycken anläggningarbetare inom mark och anläggning till vår kund i Jönköping! Vår kund arbetar med markarbeten, vägarbeten och anläggningsarbeten. De arbetar med allt från små trädgårdsanläggningar till broar, vägar, VA-anläggningar och allehanda markarbeten. Deras målsättning är att förena det mindre företagets smidighet med det större företagets resurser. Detta uppnår de genom en smidig organisation, kompetent personal och bra utrustning. Som anläggningsarbetare kommer du att arbeta ute i fält och arbeta med både större och mindre projekt runt om i Jönköpings kommun.
Hej! Jag heter Sofia Larsson och kommer från Markskommun. Jag har precis börjat studera Industriell ekonomi vid Linköpings universitet. Jag söker nu någonstans att bo lägenhet, rum eller liknande. Jag är skötsam, glad, snäll och social. Jag gillar att möta nya människor. Jag är ordningsam samt djur och rökfri. Jag har absolut inte några problem att dela boende och är väldigt anpassningsbar. Så är det någon där ute som har en lägenhet eller skulle vilja dela får ni jätte gärna höra av er.