Till salu inom

"blocket marks kommun säljes"

Kungsbacka
Idag

Beställ din pool för levera...

Blocket.se
Mark
4 dagar

Kila söker hanhund

12 345 kr
Blocket.se
Uddevalla
5 dagar

Fibertekniker till Peab i T...

Blocket.se
Mark
6 dagar

Crescent med float-on trailer.

5 000 kr
Blocket.se
Mark
Igår

Elcykelbatteri

2 500 kr
Blocket.se
Falkenberg
2 dagar

Flyttstädning < > Röjning <...

Blocket.se
Skövde
2 dagar

Flyttstädning < > Röjning <...

Blocket.se
Trollhättan
2 dagar

Flyttstädning < > Dödsbo <...

Blocket.se
Norrköping
2 dagar

Wok take away restaurang

200 000 kr
Blocket.se
Mark
3 dagar

Kawasaki Vulcan S

62 500 kr
Blocket.se
Mark
3 dagar

Stiga Villa ev.byte

8 500 kr
Blocket.se
Mark
3 dagar

Audi 16 ALU vinterhjul Orig...

3 400 kr
Blocket.se
Mark
3 dagar

Partkyl

500 kr
Blocket.se
Österåker
6 dagar

Går du i nybyggnadstankar o...

2 695 000 kr
Blocket.se
Mark
6 dagar

Båttrailer

4 000 kr
Blocket.se
Mark
7 dagar

Thule cykelhållare tak

550 kr
Blocket.se
Butik

Marken

199 kr
NYTT Ginza
Butik

Marken

258 kr
NYTT Bokbörsen
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Jobb  ·  Stockholm

Traineeprogram för Ingenjörer och Arkitekt...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Traineeprogram för Ingenjörer och Arkitekter på Samhällsbyggnadsförvaltningen i Huddinge Kommun Krav på person Vi söker dig som till hösten 2011 inleder sista året på din Arkitekt eller Ingenjörsutbildning med inriktning mot Lantmäteri, Mark och Fastighetsjuridik, Väg och Vatten, GIS alternativt Samhällsplanering. Som person vill du göra du skillnad och arbeta för hela kommunens framgång. Du är ambitiös, självgående och tycker om utmaningar. Du har ett stort och genuint intresse för dina frågor! Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
0 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Göteborg

Ps3-spel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill bli av med spelen så snart som möjligt. Prutat och klart Medal of Honor tier1 Limited Edition (Säljs inte längre, alla koder är OANVÄNDA) 250:- Red dead Redemption 240:- Assassins Creed 2 190:- Lost Planet Extreme Condition 120:- Aliens vs Predator Limited Edition, säljs inte längre! Alla koder oanvända 140:- Spelen är original och absolut repfria. Köpet går till genom träff antingen i Marks Kommun eller Göteborg. Säljes en och en eller alla för 870:-
120 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Jönköping

Mättekniker till AMA AB

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Information om uppdraget Allt i Mark och Anläggning är ett företag som inte är främmande för något inom anläggnings- och vägbranschen. Företaget har sedan starten 1996 successivt utvecklats och de är för närvarande 28 anställda i företaget. AMA:s personal har lång erfarenhet från byggbranschen och kunskapsnivån är både hög och välrenommerad. De största kunderna är idag Trafikverket, Fortifikationsverket, Kommuner och husbyggnadsföretag. AMA AB arbetar över ett stort geografiskt område men främst i Småland, Östergötland och Västra Götaland. Företaget har idag en omsättning på ca 100 miljoner.
0 kr
Blocket.se

Platschef och anläggningsarbetare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu söker vi en platschef och 3-4 stycken anläggningarbetare inom mark och anläggning till vår kund i Jönköping! Vår kund arbetar med markarbeten, vägarbeten och anläggningsarbeten. De arbetar med allt från små trädgårdsanläggningar till broar, vägar, VA-anläggningar och allehanda markarbeten. Deras målsättning är att förena det mindre företagets smidighet med det större företagets resurser. Detta uppnår de genom en smidig organisation, kompetent personal och bra utrustning. Som anläggningsarbetare kommer du att arbeta ute i fält och arbeta med både större och mindre projekt runt om i Jönköpings kommun.
0 kr
Blocket.se

Student söker någonstans att bo

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag heter Sofia Larsson och kommer från Marks kommun. Jag har precis börjat studera Industriell ekonomi vid Linköpings universitet. Jag söker nu någonstans att bo lägenhet, rum eller liknande. Jag är skötsam, glad, snäll och social. Jag gillar att möta nya människor. Jag är ordningsam samt djur och rökfri. Jag har absolut inte några problem att dela boende och är väldigt anpassningsbar. Så är det någon där ute som har en lägenhet eller skulle vilja dela får ni jätte gärna höra av er.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj