Quantcast
Till salu inom: ”

blocket skåne säljes

Prison Block
F
Skåne län

Tidigare annonser till salu

* Utformad speciellt för Apple IPAD * Lätt att fästa på och ta av * Skyddar din iPad mot Stötar och repor. * Elastiskt band och fodral att hålla kort, papper och tillbehör i. Detta är den bästa bärlösning eftersom det ger optimalt skydd och har stil. Du kan fortfarande komma åt alla IPAD funktioner även när den är skyddad av skalet, inklusive laddning! Det finns ett inre elastisk band som plats för kort, idkort och papper. Detta är det enda bästa lösningen för din IPAD! iPadskal.se är en av sveriges största webbutiker för iPadskal. För att köpa klicka på länken nedanför, Frakten är gratis.
Intranätkoordinator / Publicerare till internationellt företag Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som koordinator/publicerare kommer du att arbeta i en koordinerande och supporterande nyckelroll med stort fokus på kommunikation. Krav på person Vi söker dig som har utbildningsbakgrund inom kommunikation och har erfarenhet sedan tidigare inom området. Du har erfarenhet av webbpublicering och talar och skriver engelska obehindrat.
Ytterplagg, unisex Helt ny fodrad velourjacka från Fixoni. Den blå har bilmotiv och finns i stl 56 och 62. Den rosa har blommotiv och finns i stl 56, 68 och 74. Ordinarie pris i butik 299 kr. NU 195 kr! Beställ här eller på hemsidan www.lillagrodan.net Kan skickas mot en portokostnad på 50 kr. Storlekar: 50/56 (0-2 mån) 62/68 (2-6 mån) 74/80 (6-12 mån) 195:-
Pinewood heat pack är en mycket liten och smidig portabel värmekälla. "Bryt" metallbiten inuti och inom några sekunder kommer pinewood heat pack att ge ut en skön värme som håller i ca 45-60min. Maxtemperatur är 50c. För att använda den igen så lägger man bara Pinewood heat pack i kokande vatten. Låter den koka i ca 5-8min tills innehållet är flytande igen. När den svalnat tills rumstemperatur så är den redo att användas igen. Den är också miljövänlig. 25kr styck eller 5 för 100kr!