Quantcast
Till salu inom: ”

blocket skåne djur hundar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi har en valp av rasen dansksvensk gårdshund. Han är född den 27/11, så med andra ord är han äldre än 8 veckor. Han är renrasig och vi har både modern och fadern. Han är stamboksförd, chipad, vacc, avmaskad och vet.bes. Rasen är rätt liten dom väger upp till 10kg, som vuxna. Dom är lättlärda och man kan ha dom till allt. Det är en stor hund i en liten förpackning. Går utmärkt som familjhund. Jag ser att ni ringer pga vi använder ej mailen.
FODERDAGAR! FREDAG DEN 4 MARS 13.00 - 19.00 LÖRDAG DEN 5 MARS 10.00 - 13.00 20% rabatt på hela KRAFFT´s Hästfodersortiment (Max 8 produkter per kund) 15% rabatt på hela GALLAGHER´s Elstängselsortiment 10% rabatt På hela vårt sortiment av tillskott och övriga tillbehör och utrustning till häst-(Det vi har inne i vår lilla butik) (Gäller så länge lagret räcker) 100 kronor rabatt PÅ 10-15KG HUND OCH KATTFODER Representanter för både KRAFFT och GALLAGHER kommer att vara på plats och hjälpa er med era frågor och ge råd. Vi bjuder på fika! för mer info och vägbeskrivning se www.hjalmarmoller.se eller ring 040-459690 VARMT VÄLKOMNA!
Hej! Mitt namn är Lina och jag läser vid universitetet här i Lund. Utbildningen är upplagd med mycket självstudier och därmed tillbringar jag mycket tid i hemmet. Jag har själv en snart 4 år gammal social goldenkille, och tänkte höra mig för om det finns något behov av hjälp en eller flera dagar i veckan med hundprommenader och passningar! Betalning disskuteras efter individuell kontakt! Låter det intressant så kontakta mig via mail vid intresse eller frågor! MVH, Lina
"Reserv-matte" sökas til värdens sötaste och godaste solstrålar, av storlek 7 kg. Vi söker deg som är hundvan, och som har hjärta, tid och tålamod till att ta hand om våra underbara hundar vid semester eller sjukdom. Jag kann lova deg gledje, skratt och kärlek. Jag hoppas du kann ha dom alla tre, dom är veldigt harmoniska och glada i varann. Om du känner att det här rör vid ditt hjärta, så kontakta meg, og kom och träffa oss, helsa på våra underbara ungar. :) Jag ser fram imot att höra i från deg! Velkommen til oss. :)
Elvis är en labradorblandning på ca 15 veckor. Han är veterinärbesiktigad, chipad och påbörjad vaccinering. Han är jättego på alla sätt och viss, lyssnar bra och är lättlärd. Han är van vid katter och älskar barn, så en barnfamilj skulle passa Elvis perfekt. Jag vill att han nu får komma till någon som kommer behålla honom livet ut, han har redan fått flytta två gånger. Anledningen till att jag säljer honom är att jag insåg att jag bör vänta några år tills jag slutat plugga med att skaffa hund. Så länge annonsen ligger ute finns Elvis kvar. Det går bra att mejla eller ringa mig vid intresse och om du har några frågor.