Quantcast
Till salu inom

"blocket skåne djur hundar säljes"

Svalöv
Igår

Siberian husky

12 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Igår

Yorkshire terrier

25 000 kr
Blocket.se
Hörby
Igår

Pomchi+pomeranian valpar

18 500 kr
Blocket.se
Sjöbo
Igår

Berner sennenhund 4 månader

15 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Igår

Brahma tuppar

200 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Chihuahua

Blocket.se
Eslöv
2 dagar

Hund - Fön / Tork

Blocket.se
Helsingborg
2 dagar

Pomerani

23 000 kr
Blocket.se
Båstad
2 dagar

Kattunge

4 000 kr
Blocket.se
Lund
2 dagar

Nyfikna kaninungar

500 kr
Blocket.se
Svalöv
2 dagar

Bichon Maltes"

19 000 kr
Blocket.se
Båstad
2 dagar

Schäfer/husky

12 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
2 dagar

Fransk vädur/belgisk jätte

300 kr
Blocket.se
Hässleholm
2 dagar

Cavapoo kille

15 000 kr
Blocket.se
Burlöv
2 dagar

Bichon havanaise 4 mån valp...

22 000 kr
Blocket.se
Simrishamn
2 dagar

Underbar Greyhound

7 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
2 dagar

Chihuahua valpar ej skk

18 000 kr
Blocket.se
Åstorp
Igår

Beagle

15 000 kr
Blocket.se
Skurup
Igår

Pomeranian valp skk

30 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 7

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Svalöv

Dansksvensk gårdshund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Vi har en valp av rasen dansksvensk gårdshund. Han är född den 27/11, så med andra ord är han äldre än 8 veckor. Han är renrasig och vi har både modern och fadern. Han är stamboksförd, chipad, vacc, avmaskad och vet.bes. Rasen är rätt liten dom väger upp till 10kg, som vuxna. Dom är lättlärda och man kan ha dom till allt. Det är en stor hund i en liten förpackning. Går utmärkt som familjhund. Jag ser att ni ringer pga vi använder ej mailen.
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Vellinge

Foderdagar hos Hjalmar Möller

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
FODERDAGAR! FREDAG DEN 4 MARS 13.00 - 19.00 LÖRDAG DEN 5 MARS 10.00 - 13.00 20% rabatt på hela KRAFFT´s Hästfodersortiment (Max 8 produkter per kund) 15% rabatt på hela GALLAGHER´s Elstängselsortiment 10% rabatt På hela vårt sortiment av tillskott och övriga tillbehör och utrustning till häst-(Det vi har inne i vår lilla butik) (Gäller så länge lagret räcker) 100 kronor rabatt PÅ 10-15KG HUND OCH KATTFODER Representanter för både KRAFFT och GALLAGHER kommer att vara på plats och hjälpa er med era frågor och ge råd. Vi bjuder på fika! för mer info och vägbeskrivning se www.hjalmarmoller.se eller ring 040-459690 VARMT VÄLKOMNA!
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Lund

Behöver du hjälp med hunden/hundarna?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Hej! Mitt namn är Lina och jag läser vid universitetet här i Lund. Utbildningen är upplagd med mycket självstudier och därmed tillbringar jag mycket tid i hemmet. Jag har själv en snart 4 år gammal social goldenkille, och tänkte höra mig för om det finns något behov av hjälp en eller flera dagar i veckan med hundprommenader och passningar! Betalning disskuteras efter individuell kontakt! Låter det intressant så kontakta mig via mail vid intresse eller frågor! MVH, Lina
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kristianstad

"Reserv-matte" sökas, evt fremt. omplassering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
"Reserv-matte" sökas til värdens sötaste och godaste solstrålar, av storlek 7 kg. Vi söker deg som är hundvan, och som har hjärta, tid och tålamod till att ta hand om våra underbara hundar vid semester eller sjukdom. Jag kann lova deg gledje, skratt och kärlek. Jag hoppas du kann ha dom alla tre, dom är veldigt harmoniska och glada i varann. Om du känner att det här rör vid ditt hjärta, så kontakta meg, og kom och träffa oss, helsa på våra underbara ungar. :) Jag ser fram imot att höra i från deg! Velkommen til oss. :)
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Landskrona

Labradorblandning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Elvis är en labradorblandning på ca 15 veckor. Han är veterinärbesiktigad, chipad och påbörjad vaccinering. Han är jättego på alla sätt och viss, lyssnar bra och är lättlärd. Han är van vid katter och älskar barn, så en barnfamilj skulle passa Elvis perfekt. Jag vill att han nu får komma till någon som kommer behålla honom livet ut, han har redan fått flytta två gånger. Anledningen till att jag säljer honom är att jag insåg att jag bör vänta några år tills jag slutat plugga med att skaffa hund. Så länge annonsen ligger ute finns Elvis kvar. Det går bra att mejla eller ringa mig vid intresse och om du har några frågor.
2 500 kr
Blocket.se