Allt till salu inom "blocket ved gotland"

Sortering:
Karlstad
Idag

Fint teakbord, med vita ben...

1 500 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Barstolar Glenn

100 kr
Blocket.se
Idag

X1 Studio Bundle - sE Elect...

1 000 kr
Blocket.se
Butik Mora
Idag

Sprint FLISMASKIN PERFEKT A...

19 900 kr
Blocket.se
Idag

bord och hylla

Blocket.se
Idag

Guideline/simms/cheeky

100 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Nordli - toppskiva och sockel

150 kr
Blocket.se
Mölndal
Idag

Mindre filtar

150 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Hylla med skåp

400 kr
Blocket.se
Butik

Olof - Et sant eventyr

249 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Tomter och gårdar  ·  Gotlands län

Hus på Gård i Hellvi

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stort Friliggande hus i Hellvi, På gården finns det möjlighet att hyra plats för hästar eller lokal för en mindre verksamhet. Runt gården och tomten är det ca 10 ha stora hagar som anpassas efter önskemål. Huset har 6 rum och kök, Standarden är mordern med tvättmaskin och diskmaskin. uppvärmining är ved med möjlighet att köra på el. För den rätte kan detta vara en stor möjlighet! Jag avser att hyra ut på lång sikt så jag kommer att vara nogrann med urvalet. Ring dagtid eller så maila på övrig tid!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gotlands län

Fridfullt boende i ett strandänge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Du bor mitt i ett rikblommande strandänge i ett bulhus utan el men med kylskåp och spis med ugn som drivs av gasol. Det finns även ett sovloft som rymmer två personer. Från stugan har du vacker havsutsikt där du ser bort till Baju fiskeläge. Öppen spis där ved ingår, även utegrill finns. Kallvatten hämtar du ur en tappkran utanför. Utedass finns bakom stugan. Det är en kort promenad till Baju fiskeläge med långgrund sandstrand. Mer information hittar du på följande webbadress http://sites.google.com/site/gotlandbaju/ Markera adressen, kopiera och klistra in i adressfältet i din webbläsare.
0 kr
Blocket.se

Hus i Herrvik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
1/5 plans villa i fina Herrvik på Östra Gotland, uthyres omgående Uppvärmning el & Ved (el och vedkostnader ingår inte i månadshyran ved står ej hyrevärden för. + Kostnader per månad är ca 2300:- ( beroende på elbolag ) + Försäkring 12 mån 2500:- Husägarna måste ha tillträde till tvättstuga under perioden juni, juli, augusti använd el under sommaren dras av på augusti hyran.
6 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Gotlands län

Hägvide ved & däckservice

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
nästan alla däckmärken samt fälgar, både läItmetall och stål. Monteringspartner för 2 stora importörer och flera verkstadskunder. Kompletta hjul till bra pris. Vi byter & balanserar era däck till ett förmånligt pris. Vi tar hand om de däck som skall kastas. Vi kan också göra service på en rad olika fordon. Priser Demontering/montering: Stålfälgar 100:-/st, Lättmetall 125:-/st. Balansering ingår. Lösa hjul kan hämtas/lämnas i visby utan kostnad. Hjulskifte 50:-/hjul Skifta till sommar/vinter däck inklusive däckhotell 500kr/år Reparation/service av bil: ring/maila för offert Besök oss även på www.hägvide-boge.se
0 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Gotlands län

Torr ved 30-35cm

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Torr ved 30-35cm köpes!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj