Quantcast
Till salu inom: ”

bokhylla ekolsund ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har 4 st bokhyllor Ekolsund från Ikeas 1700-talsserie, till salu. Hyllorna är i nyskick! Dessa hyllor har ett snittpris på 6000kr när de säljs i begagnat bruksskick, nyligen såldes en hylla på Bukowskis Market för 8400kr, denna var i slitet bruksskick! Mina hyllor är renoverade av proffs och lackerade i orginalfärgen och har inte använts efter det. Pris 6000kr/st, vid köp av flera kan pris diskuteras. Obs! Hyllorna finns i Rättvik, Dalarna, men kan levereras i mellansverige mot bilkostnad. Bilden på hyllorna är lånad.
Jag har 4 st bokhyllor Ekolsund från Ikeas 1700-talsserie, till salu. Hyllorna är i nyskick! Dessa hyllor har ett snittpris på 6000kr när de säljs i begagnat bruksskick, nyligen såldes en hylla på Bukowskis Market för 8400kr, denna var i slitet bruksskick! Mina hyllor är renoverade av proffs och lackerade i den ljusgrå orginalfärgen och har inte använts efter det. Pris 5000/st Obs! Hyllorna finns i Rättvik, Dalarna, men kan levereras i mellansverige. Första bilden på hyllorna är lånad, den andra visar mina hyllor som står undanställda i ett oanvänt gästrum sedan ommålningen.
Gråmålat trä. Profilerade sidor. L 100, B 27, H 223. På auktionsmarknaden är det främst IKEA:s specialdesignade serier som säljs. Den uppmärksammade 1700-talsserien med möbler dom Ekolsund bokhylla. Bruksslitage. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bredd: 100, djup: 27 nertill, 21 upptill, höjd: 224. Förlagan är från Gustav III:s lustslott Ekolsund och dateras till 1700-talet senare del. Bokhyllan är grundmålad vit. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 st bokhyllor Ekolsund ur serien Svensksund säljes. Gråmålat trä. Profilerade sidor. L 100, B 27, H 223. Felfria. 7000 kr/st. 19 000 för alla tre. Endast två syns på bilden. Ytterligare bilder kan skickas.