Quantcast
Till salu inom: ”

bokhylla ikea princip bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel mm

Trelleborg
Diverse

Trelleborg
Sängbord

Uppsala
KÖPES

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket rymlig Tv möbel / bokhylla som ar tjänat mig bra i många år ska nu ut. Den har två stora skåp, ett vitrinskåp och åtta stycken mindre lådor, gott om plats för mycket saker, som även syns på bilderna! 41cm djup, 1,93m bred och 2,07m hög. Modellen är utav IKEA:s Principmodell, den går att plocka isär och ändra om efter behag. Bilderna är inte i det skarpaste laget så maila mig gärna med frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vindsrensning har resulterat i en rad grejer som bortskänkes. Exempelvis: - köksbord - soffbord i ek (IKEA) - bokhylla i ek (IKEA) - sänggavel (IKEA) - vitt tv-bord mm. Ingenting är trasigt, men är i varierande skick. Vi går efter principen "ta allt eller inget". OBS! Hämtas med släp eller liten lastbil under söndagen den 30 mars innan kl.17, annars skänks det bort till någon av välgörenhetsorganisationerna. Först till kvarn!!! Kontaktas via e-post i annonsen.
Hej jag ska flytta och kan inte behålla några av mina möbler, därför säljer jag allt! Allt är relativt nyinköpt *Soffa bortskänks mot hämtning *Vardagsrums bord från Ikea 200 kr *Hatt-hängare från ikea 100 kr *Stolar 50 kr/st *Byrolåda 600 kr *Tvbänk 150 kr *lampor 50 kr/st *Bokhylla 150 kr *snurrstol 50 kr *dörrmatta 20 kr *tavlor 100 kr/st *vit malmbyro I princip allt man ser på bilderna för ett mycket billigt pris. Hör av helst via mail så kan vi gå djupare in på det du är intresserad av, Kvalitéen varierar
Bokhylla och Vitrinskåp i kombination med skåp och lådfack i 4 sektioner i vitlackerad stomme med skåpdörrar och lådfack i bok. Fabrikat, Ikeas välkända Princip serie. Allt i gott skick inklusive belysning i vitrinskåpen. Bortskänkes och kan avhämtas nedmonterat i delar hos säljaren.
Bokhylla vit bortskänkes mot avhämtning ej innehållet