Quantcast
Till salu inom: ”

ikea stockholm bokhylla säljes

Bokhyllor

Stockholm
Ikea Billy

Stockholm
Bokhyllor

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Bokhylla i björkfanér säljes tillsammans med tre stycken DVD-/CD-pelare, modell Benno från Ikea. Flyttbara hyllplan gör att hyllorna kan anpassas efter behov. Möblerna är i gott skick och säljes p g a flytt och familjebildning. Ord. nypris per DVD-/CD-pelare är 349 kr i detta utförande (björnfanér) och finns i Ikeas nuvarande sortiment: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/07305310 Hyllorna säljs tillsammans som ett paket och angivet pris avser både bokhyllan och DVD-/CD-pelarna. Om det endast föreligger intresse för endera objektet kan det diskuteras. Jag nås enklast via email, särskilt under dagtid.
Vi säljer nu vår tv-bänk "Benno" från Ikea. Den är i björk med skjutdörrar i glas. måtten är: bredd 118cm, 50 cm hög och 50 cm djup. Pris; 150 kr Vi säljer även en äldre modell bokhylla i björk från Ikea, den passar bra i ett barnrum. Den har tre delar, en del med fyra lådor, en del med två dörrar och den tredje delen är ej på bild men den är lägre med två lådor. Alla delar har hyllplan över. Mått ca; 180cm lång, 200 cm hög. Pris; 300 kr
Hallå Nu är det dags att sälja den vita bokhyllan som vi har haft till tvn, det är en ikea bokhylla som är 155cm hög, 110cm bred och 30cm djup men den har en platta som är drygt 60 cm djup där tvn står, men den kan man lätt såga till. Har du frågor så är det bara att maila och ring efter kl 16 då jag jobbar fram tills dess. Säljer den för 400kr eller högstbudande, den kosta drygt 1500kr nypris för 1,5 år sen.
Två bokhyllor i trä som ser ut att kunna vara från Ikea av märket Billy. 150 kr st. En hylla såld. Varan står för stunden i vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men vi kan kostnadsfritt köra den till vår butik i Bromma. Se även våra andra möbler på www.refurn.se Skick: Bra skick. Mått: Bredd 60 cm, höjd 106 cm, djup 28 cm. Uppge artikelnummer 11523.
Skrivbord med tillhörande hurts och bokhylla i björklaminat från TheOne samt en arbetsstol från IKEA. Allt i mycket bra skick från ett rök och djurfritt hem. Mått skrivbord: • Längd 160 cm • Bredd 100/76 cm Mått bokhylla: • Bredd: 84 cm • Höjd 186 cm • Djup 40 cm Pris: Stol: 300 kr Bord + hurts: 300 kr Bokhylla: 300 kr Alla tre 700 kr Du hittar oss på Lidingö.