Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes svart ektorp klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

VÄSKOR

Vellinge
Canada goose dam

Stockholm
In Wear jacka

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 stycken stolar i trä från IKEA säljes Ram av trä och klädsel i svart skinn. Välanvända men fortfarande fina och väldigt sköna att sitta i. Säljes pga flytt. Kan enkelt skruvas isär för transport. Pris: 1000 kronor Bortskänkes: Soffa från Ikea, Ektorp Färg: gul Har en reva på ena dynan som kan sys. Annars bara någon mindre fläck som troligtvis går bort i tvätt. Bortskänkes mot avhämtning. Vi har hiss. Ring eller maila.
Hörnsoffa bortskänkes pga renovering hemma. Som rubriken lyder är det en Ektorp hörnsoffa, 2+2 sits. Soffan är 3-4 år gammal men i gott skick. Avtagbar och maskintvättbar klädsel i svart. Soffan kostar i butik 10995kr. Du får själv stå för att transportera soffan som finns på Kungsholmen i Stockholm. Har tyvärr ingen bild att lägga upp men via Ikeas hemsida finns bilder att tillgå. Skicka ett mail om du är intresserad! Kan hämtas omgående. Vänliga hälsningar, Christine
Skön soffa i bra skick, stått i djur- och rökfritt hem. Både vit och svart klädsel ingår. Säljes på grund av flytt. Soffan på första bilden. De vita lack-möblerna i rummet är i blandat skick och bortskänkes. Ett par barstolar av billigare modell bortskänkes också. Har även en fin 28" äldre herrcykel och ett fint gammalt uppslagsverk i bra skick till salu. Öppen för bud. Avhämtning!
En ektorp soffa utan klädsel bortskänkes mot avhämtning. Det är en svart fläckig klädsel på nu som kan skickas med om man vill, den går kanske att färga om man vill det. Maila mig för kontakt! Soffan finns kvar fram till helgen sen körs den till tippen.