Quantcast
Till salu inom: ”

ektorp blå klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bumbo

Onsala
Allt för 75kr

Norrköping
Blå byrå

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En 3-sitssoffa med 2 uppsättningar klädslar, färg Blekinge vit säljes för 1200 kr. En 2-sitssoffa med en klädsel, färg Blekinge vit säljes för 800 kr Billigare om man köper båda samtidigt. Klädsel till Ektorp-fåtölj, färg vit med blå blommor, säljes för 200 kr. Se bild. Bonde tv-möbel i björk säljes för 400 kr. Det är mittendelen på bilden som är till salu. Ring eller maila för mer info.
Säljer nu ett urval möbler i gott skick. Färgen på Ektorpmöblerna är blå men något solblekta därav det låga priset. Finns dock ny klädsel att köpa på IKEA och möblerna blir som nya. De är fantastiskt sköna att sitta i. Ektorp fåtölj 200:- Ektorp 3-sits soffa 500:- 2 st bokhyllor 250:- / st Hög hylla/TV-möbel 200:- Skrivbord 150:- Paketpris går att ordna så ring eller skriv vid intresse
Har en Idemo blå klädsel till en Ektorp 3-sits. Den är aldrig använd då vi köpte till en annan klädsel direkt i butik. Ny klädsel i butik kostar mellan 1195:- och 2695:-, jag hade tänkt mig 900:- för min. Sänker till 800:- (17/6) Klädseln finns att titta på och köpas på Herrhagen i Karlstad. Skickar med en bild på en fåtölj så att Ni kan se färgen jag pratar om.
Vi säljer våra två helt oanvända fåtöljklädslar, i obrutna originalförpackningar, då dessa har blivit över. Vit- och blåblommig överdrag / klädsel. Vackra blomsterrankor i blått på en vit botten. De finns inte längre att få tag på hos Ikea. Passar utmärkt tillsammans med Ektorp klädsel Blekinge vit. Materialet är tjock 100% bomull. Tvättbara i 60 grader vanlig maskintvätt. Nypris 1500 kr st. Pris 790 kr st eller båda för 1290 kr eller högstbjudande. Kan skickas om så önskas.
En mkt fin och skön soffa säljes till vrakpris! Med ljus beige specialbeställd klädsel. Har några år på nacken och är lite nedsutten, men har mkt kvar att ge! Till soffan får man även med tre extra klädslar. En röd, en svart samt en blå. Den blåa är oanvänd och ligger fortfarande i kartong. Soffan finns att se och hämta i Tumba!