Quantcast
Till salu inom: ”

bosch assistent mum 6650 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

6,3 l rostfri skål , lock med matarhål och täcklock; löstagbar drivaxel Degkrok, visppar och medbringare i rostfritt stål Kapacitet degkroken: Knådar bröddeg på 0,5 till 2,0 liter degvätska( ger max. 5 kg deg). blandar kak- och pajdeg på 200 g till 500 g smör eller margarin. Kapacitet visp-paret: Vispar effektivt 2dl till 1,6 l grädde, 2 till 20 äggvitor; Blandar små kak- och pajdegar på ca 150 g smör eller margarin.
En rejäl hushållsassistent med stark motor på 800w och medföljande mixer som jag köpte förra året. Jag har använt assistenten ungefär två gånger i veckan i ca fem år och den har alltid fungerat utmärkt. Bunken rymmer drygt 6 liter så den klarar stora degar om det behövs. Bunken och mixern kan diskas i diskmaskin. Köptes för drygt 2000kr och mixern kostade 600kr. Slumpas bort för blott 600kr. Hör av dig om du har frågor!
Hushållsassistent Bosch. Klassiker med stark 600w motor. Komplett med skål i rostfritt, köttkvarn, citruspress och mixer. I mycket gott skick, en av de sista modellerna innan Bosch ändrade chassiet. Kan ev. skickas (bussgods) till självkostnadspris. Pris och frakt betalas då i förskott. Ej efterkrav. Endast mailsvar/förfrågningar - Tack