Quantcast
Till salu inom: ”

bose l1 compact säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min "Block Rocker" som är en förstärkare/högtalare till keyboard/ sångmik /mobil. Den har också ett inbyggt batteri som klarar 12 timmar musikåtergivning. Du kan samtidigt eller separat ladda upp mobilen från batteriet eller nätet. Den är använd tre gånger och är i nyskick. (Jag ska byta upp mig till Bose L1 compact) Lådan har bärhandtag samt stativ-hål undertill och ett teleskophandtag. Den har också hjul så du smidigt kan dra den efter dig. Läs mera här: http://www.ionaudio.com/products/details/block-rocker-2010-model Kontakta mig gärna via mail/sms/telefon jag är kontinuerligt uppkopplad.
Hej! Säljer nu mitt Bose l1 compact till förmån för en resa. Bose L1 är ett litet PA som låter superbra. Det tar bara några minuter att koppla upp. Anslut en mixer och spela! Funkar otroligt bra på akustisk sättningar som ex cajun, elbas, gitarr och sång. Fantastiskt enkelt och fantastiskt ljud. Jag har använt det till trubadur, event/brölllopsgig och hemma kopplat till TV:n :) funkar lika bra i kyrkan som på krogen.
Du kanske har funderat ett tag nu på att byta ut det tunga gamla PAt mot ett lättare och smidigare, men tänkt att Bose kostar ju så mycket och är såå litet, är det verkligen värt pengarna? Ja det är det! Varenda krona, såå jäkla smidigt och låter såå bra! Men varför betala mer än nödvändigt, här har du chansen på mitt lätt begagnade men ändå fullt fungerande med tillhörande fodral samt bruksanvisning. Först till kvarn!
Hej. Jag säljer ett Bose L1 Compact system i fint skick, inköpt i mitten av 2011, och sparsamt använt (ej mitt egna på bildena) men ett precis likadant. Fantastiskt ljud i anläggningen, säljer det endast för att jag behöver uppgradera...Säljes i befintligt fint skick, alltid väl omhändertaget... Perfekta julklappen till någon musiker kanske? Eller varför inte Dig själv? :-) Passar även bra att ha som ljudanläggning vid fester/olika tillställningar ect.. (Vid snabb affär, kan jag tänka mig gå ner något till i pris ev.)
Jag säljer mina 2 Bose L1 compact system, som är varsamt använda. Bose L1 compact är mycket populära och svåra att få tag på begagnatmarknaden. De är idelaliska för trubadurer, vid föreläsningar och andra tillfällen då det ställs krav på god ljudkvalité. Bose L1compact ställer man upp på 5 min. Läs mer om Bose L1 compact på www.bose.se/startsida/hemunderhallning/hogtolare/liveljud Nypris: 10 500 kr/st Nu; 8000 kr/st eller 15000 kr för båda (ev kan en Tonematch också vara till försäljning) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.