Quantcast
Till salu inom: ”

bose l1 compact pa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer följande pga flytt till mindre lägenhet: Högtalarsystem Bose L1 Compact (Art: 234249) 10500kr. nu 7500kr Digitala trummor Yamaha DTXplorer Nypris: 5500kr nu 3500kr Pearl Dubbelpedal P-902 (Art: 230522) nypris: 2.415 Kr nu 1700kr Mixerbord Behringer XENYX 1222USB (Art: 242417) Nypris: 1.899 Kr nu 1500kr Superfina saker som låter bra! Bose Pa system och behringermixern gör så att du kan koppla in hela bandet (trummor, gitarr, bas, keyboard, mic m.m.) Skönt att repa då det är lätt att ställa in så alla hörs från samma ljudkälla. Allt är köpt från 4sound i umeå för ca ett år sedan. www.4sound.se Det följer med kablar, trummpinnar m.m Köper du allt får du det för 13500kr det är redan ett bra pris.
En förstärkare som är speciellt anpassad för akustiska instrument och ska kunna erbjuda ett ljud som kan ersätta ett helt PA på scen. Den ultimata förstärkaren! Enkel att med sig och funkar utmärkt med akustisk violin då jag själv som violinist har testat kombinationen. Inhandlades i oktober månad och är endast testad i replokal. Tillbehör som gigcase är inkluderat! Pris: 9000:- (prutbart vid snabb affär) Hämtas gärna. Önskas frakt, tillkommer kostnad för det! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svårt att hitta ett billigt PA till det enskilda gigget? Jag påstår mig ha lösningen. För 499kr så har du PAt till ditt gigg. Vi kör samt hämtar det till gigg platser inom Stockholms län. All inklusive. Engångsavgift till var enskilt gigg. Passar perfekt till den enskilda trubaduren, talaren, spotify fest osv. Mic, sladdar av alla sorter kan också hyras för 50kr styck (gitarr, xlr, aux). Tveka inte att ringa eller maila vid vilka som helst frågor.
Bose L1 compact säljes i bra skick. Ett komplett litet PA med ingång för mick/line ipod och en stereo Rca. Ett högtalar system som spelar otroligt snyggt!
Säljer mitt lilla PA som fungerar alldeles utmärkt. Ett år gammalt men knappt använt utanför hemmet. 8000:- eller högst bjudande.