Quantcast
Till salu inom

"bose högtalare 251 lätt begagnade säljes"

Göteborg
Idag

Dj mixer packet

395 kr
Citiboard
Hörby
Igår

Orchestra TYROS 2 plus PSR...

14 000 kr
Blocket.se
Alvesta
Igår

BMW 120d 190hk M-Sport H/K...

204 999 kr
Blocket.se
Österåker
2 dagar

Soffa från BoConcept med fo...

1 600 kr
Blocket.se
Nordanstig
2 dagar

Volvo S40

4 000 kr
Blocket.se
Solna
2 dagar

UPPAbaby Vista

8 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stereo och HIFI  ·  Halmstad

BOSE Högtalare 251 Lätt begagnade

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Med 251® utomhushögtalare kan du njuta till rikt, balanserat stereoljud i ett mycket större område än vad som är möjligt med de flesta traditionella högtalare. Och 251® utomhushögtalare tål hårt väder. Du kan ansluta högtalarna till dina stereokomponenter eller ditt LIFESTYLE®-system och montera dem på dina utomhusväggar. Ljud som omsluter dig Med traditionella utomhushögtalare hörs ljudet med full kraft på ett par "favoritplatser" istället för på hela altanen, runt hela poolen eller i trädgården. 251® utomhushögtalare från Bose producerar däremot ett enastående rikt ljud i ett mycket större lyssningsområde. Något som spelar stor roll för ljudkvaliteten är Articulated Array-högtalardesign, med plats för två högtalare som placerats i exakt vinkel i varje kabinett. Detta ger ett extremt brett ljudfält så du får en jämn stereoeffekt var du än är när du rör dig utomhus. De små kabinetten på traditionella utomhushögtalare kan sällan producera de låga noter som ger effekt. 251®-högtalarna smälter inte bara in i omgivningen utomhus, deras teknik och design eliminerar dessutom den hörbara distorsion som ofta hörs i andra högtalare. Du kan njuta av fyllig, rik musik men slipper stora, klumpiga högtalare. BOSE® kontra moder natur
2 750 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Växjö

Högtalare Bose acoustimass hemmabio

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljes Bose hemmabioanläggning. baslåda som har fyra element samt 5 st kubhögtalare där varje kub har två element. OBS systemet går ej att jämföra med billiga system. Bose har egna patent gällande teknik som ger ett otroligt klart ljud och är konstruerat så att ljudåtergivningen är lika oavsett vart i rummet du befinner dig. Nypris ca 20000kr. systemet är felfritt. Har även stativ till front och bakhögtalarna. Nypris ca 400kr/st, front ca 1000kr/st. Systemet har Bose egna specialkablar som är fabriksmärkta till varje separat högtalare. säljes i paket: 5500kr eller rimliga bud, svarar ej på oseriösa bud.
5 500 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Göteborg

Bose Soundlink Trådlös högtalare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Oerhört välvårdad kraftfull högtalare från Bose. Samma storlek och kraft som i SoundDock Portable. Samma flexibilitet att bära med sig som SoundDock Portable med anledning av det kraftiga batteriet. Går att spela flera timmar på batteri. Lång trådlös räckvidd med blåtanden och blåtandsdongeln. Fjärrkontroll för att lätt höja och sänka ljudet, byta låtar eller skifta källa. Högtalaren har även en AUX-ingång, samt möjlighet att justera ljudet direkt på högtalaren. Nypris i handeln tidigare, ca 7000. Högtalaren är drygt ca 2 år gammal. Högtalaren finns i Mölnlycke, Nysäter för påseende och provlyssnande om så önskas!
2 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Bose Soundlink Trådlös högtalare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Oerhört välvårdad kraftfull högtalare från Bose. Samma storlek och kraft som i SoundDock Portable. Samma flexibilitet att bära med sig som SoundDock Portable med anledning av det kraftiga batteriet. Går att spela flera timmar på batteri. Lång trådlös räckvidd med blåtanden och blåtandsdongeln. Fjärrkontroll för att lätt höja och sänka ljudet, byta låtar eller skifta källa. Högtalaren har även en AUX-ingång, samt möjlighet att justera ljudet direkt på högtalaren. Högtalaren är drygt ca 2 år gammal. Högtalaren finns i Mölnlycke, Nysäter för påseende och provlyssnande om så önskas!
2 000 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Malmö

Bose Lifestyle SA-3, förstärkare helt ny 50%

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag har en sprillans ny Bose SA-3, den kraftigaste förstärkaren i välkända Lifestyle-konceptet. 2*100 Watt ger resurser för klart och kraftfullt ljud i alla lägen. Helt ny med full garanti. Lägsta på Prisjakt 4795, mitt pris 2400 kr. Vår mest kraftfulla och mångsidiga stereoförstärkare passar ihop med ditt Lifestyle® system och dina Bose® högtalare och gör att du kan sprida musiken till ytterligare ett rum i hemmet, till och med större utomhusytor. SA-3-stereoförstärkaren ansluts till utgången för Bose® link på ditt Lifestyle® mediacenter. Vad som är ännu bättre är att du kan få ljudet från ditt Lifestyle® system trådlöst i det andra rummet med Bose® link AL8 trådlös ljudlänk till hela hemmet. Detta paket med trådlös sändare och mottagare är det enklaste sättet att utöka systemet, utan att det behövs sladdar mellan rummen. Anslut bara mottagaren till SA-3-förstärkaren och anslut sedan förstärkaren till dina Bose-högtalare. Du har nu fördelarna med ditt Lifestyle® system i ytterligare ett lyssningsområde. Och om du vill ha Bose-ljud från en tv eller separat CD-spelare i det andra området kan du lägga till dessa källor genom att ansluta dem till SA-3-förstärkarens extraingång. SA-3-förstärkaren är lätt att installera och så liten att den enkelt kan döljas på golvet eller på en hylla. Du kan till och med montera den på en vägg eller bjälke. Använd förstärkaren för att få den extra kraft som rekommenderas för högpresterande Bose-högtalare som: 251® utomhushögtalare FreeSpace® 51 utomhushögtalare Acoustimass® 5 högtalare 301® Direct/Reflecting® högtalare Nyckelfunktioner Med Bose® link kan lyssnare njuta av olika ljudflöden på olika platser, samtidigt och från samma Lifestyle® system, eller lyssna på en annan källa, till exempel en tv Ger extra kraft åt högpresterande högtalare från Bose® inklusive 251® utomhushögtalare, FreeSpace® 51 utomhushögtalare, Acoustimass® 5 högtalare och 301® Direct/Reflecting® högtalare
0 kr
Blocket.se