Allt till salu inom "bostadsrätt stormsvalan tidaholm"

Sortering:
Fågelstasläp
Tidaholm
Idag

Fågelstasläp

2 500 kr
Blocket.se
Adria 560
Tidaholm
Idag

Adria 560 Visa liknande

39 200 kr
Blocket.se
Stiga Park
Tidaholm
Idag

Stiga Park Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Markiser
Tidaholm
Idag

Markiser Visa liknande

18 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Tidaholm

Ljus & Fräsch 2:a, 59kvm

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Härlig bostadsrätt i Stormsvalan, 2 r.o.k på tredje våning. (utan hiss) Kök: Fina vitvaror, fräscha Ekluckor bytta 2007 Sovrum: Vitmålade väggar och fint ekgolv. Mycket klädförvaring. Badrum: Helkaklat, badrumsspegel m.m medföljer i köpet. Vardagsrum: Ommålat för ca 2 månader sedan. Fint golv men med viss slitage efter kontorsstol. Balkong: Impregnerat trägolv, Eftermiddagssol. Övrigt: Källarförråd Separat kö till Garage. Gemensam tvättstuga. Tv med basutbud telia ingår. Fiber indraget nyligen i lägenheterna. Hyra 3519:-/mån (inkl värme och vatten) 10000:- eller högstbjudande. Inflyttningsdatum 1/5 2011 eller enl. överenskommelse Vid intresse eller frågor kontakta oss: Angelica: 0735933679 Fredrik: 0735020541 Går även att prata in meddelanden i mobilsvar, vi ringer upp så snart vi kan.
10 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Tidaholm

Fin 3a i lungt område

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej, nu var det dags att sälja eller hyra ut en "bostadsrätt". den ligger som sagt på 72 kvadratmeter och den är på tredje våning! den har balkong. tvättstugan och förråd ligger på källarplan Lägenheten ligger på ett barn vänligt område strax utan för Tidaholms centrum! Stormsvalan heter detta fina område närmaste mataffär ligger max 7 minuters gångväg! Hyran går på 4268kr + el Tv kanaler + bredband ingår i hyran! Vi säljer lägenheten för 7500kr ev bud eller hyrs ut! flytt kan ske omgåendes maila eller ring för mer info och bilder! Mvh: Martin och Emma
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Fin bostadsrätt på hägnevägen

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin bostadsrätt med ett genialt läge i centrum av Tidaholm. Området: Lägenheten ligger på Hägnevägen vilket är ett lugnt och trevligt område med en fin grannsamverkan. Det tar 5 minuter till livsmedels affär (och som pricken över i:et så ligger lägenheten på markplan, så inga tunga kassar behöver bäras i några trappor!) Till lägenheterna finns också en boulebana. Om lägenheten: Lägenhetens tapeter och köksinredning må vara lite gammalmodiga, men den är öppen och ljus och i köket finns god plats till förvaring. Lägenheten är väl omhändertagen, ingen har rökt inne och till lägenheten finns också ett förråd. Tvättstuga finns, men i badrummet står även en väl fungerande mindre tvättmaskin. Lägsta priset är 55 000, säljs till högst bjudande. visning måndag 19 -11kl 14 30 till 16 00 anmälan till mej.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Tidaholm

Tillfälle Bostadsrätt Tidaholm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 år
3:a på 72,5 kvm säljes.Balkong med markis.Ligger på 1:a våning och nära tvättstuga.Område Stormsvalan.
8 000 kr
Fyndtorget.se
Lägenheter  ·  Tidaholm

Fin bostadsrätt i Stormsvalan

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Fin 3:a på andra våning i barnvänligt område med närhet till både centrala Tidaholm och natur samt idrottsaktiviteter. I priset ingår markis för balkong (nästan ett måste på sommaren). Möjlighet till egen tvättmaskin i badrummet. Tillträde from 110501.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj