Quantcast
Till salu inom: ”

bostadsrätt lokal stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker flera tekniker som med stort engagemang och ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med energideklarationer, besiktningar av hus och bostadsrätter samt med utredningar av fukt- och mögelskadade byggnader. Med andra ord bör du ha sett ett och annat hus för att klara det här jobbet. Vem är du? Vi ser gärna att Du har en byggnadsingenjörs examen eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du bör även ha erfarenhet av, och vara bra på att kommunicera med kunder på ett pedagogiskt sätt, både i tal och skrift. Givetvis är Du serviceinriktad och ansvarskännande till din läggning, van att arbeta i office-paktetet, har körkort och kunskaper i engelska. Vidare är Du beredd att periodvis arbeta i ett högt tempo. Som person är du engagerad, noggrann, självgående och flexibel samt är bra på att bygga och bibehålla goda relationer. På Anticimex Byggnadsmiljöavdelning i Stockholm arbetar idag 45 personer i trivsamma lokaler. Vad kan Anticimex erbjuda dig? Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn.
Unik våning på södermalm, i närheten av mosebacke. Lägenheten är en vindsvåning i två plan. Undervåning: Barkök, Badrum med bastu, två sovrum, vardagsrum om ca 45 kvm. Trappa till övre plan från vardagsrum. Övervåning: sovrum. Terass mot Medborgarplatsen, björns trädgård. Toalett samt stor sälskapsyta. Lägenheten ligger på våning 4 utan hiss. Det är dock halvtrappor med lokaler på varje halvplan, vilket gör att det inte är jobbigt att gå. Jag är intresserad av: Västerort Blivande bostadsrätt Att köpa bostadsrätt Att köpa fritidshus Alla svar beaktas.
2:a 59 kvm, 2 tr Hässelby Strand. Fräsch lght med strålande sjöutsikt från vardagsrummet med balkong. Kök och sovrum mot park!Helkaklat badrum med badkar. Ny parkett i kök, hall och vardagsrum, ljusa tapeter. Parketten i sovrum slipad 2005. Tillgång till festlokal för liten penning. Tillgång även till liten gym/motions lokal. 3 min gångväg till centrum och T-bana. Gångavstånd till flera bad. Söker 1:a med balkong, hiss eller n.b. eventuellt blivande bostadsrätt.
Trivsam lägenhet nära Vällingby C, tunnelbana och mataffärer. Lugn gård och grannar. Vån 1 men känns som vån 2, då BV ligger en halvtrappa upp. Lägenheten har ett stort ljusinsläpp i vardagsrummet, köket är rymligt,bra med förvaringsutrymmen, balkongen är i anslutning till sovrummet, källarförråd. Sol på balkongen fram till ca 16.00. Säkerhetsdörr, ansl för tvättmaskin, ansluten och fungerande golvdiskmaskin modell mindre kan lämnas kvar av mig. Tvättstuga i stor lokal utanför fastigheten. Comhem-hus. Finns 'Porttelefon + magnetbricka (Aptus). Man kan ställa sig i kö för garageplats, annars parkering (gratis) ute på gatan. Ej blivande bostadsrätt. Hyra 5588 Trivs bra i lägenheten men behöver flytta pga ändrade familjeförhållanden, byte av arbetsplats/tider och vännerna har flyttat från Vällingby. Gärna lägre hyra.
Helt nybyggt område i toppklass beläget vid foten av det vackra Torosbergen i Mahmutlar med utsikt ut mot havet och Alanya. Området håller en servicestandard som är i klass med ett femstjärnigt hotellresort och är ett av Alanyas finaste. Området består av totalt 7 hus och 300 lägengeter av olika storlekar varav dom flesta är sålda. Alla lägenheter är färdigbyggda och är redo för inflyttning. Finans i form av bolån kan ordnas. Allt detta ingår i månadsavgiften (Ca 1000kr/månad) och finns i området: - Uppvärmd inomhusPool - Stor utomhuspool - BarnPool - Inomhus- och utomhusparkering - Tennisplan/ Basketplan/ Volleybollplan - Fitnessanläggning - Hamam- och bastauanläggning - Stor grön gård - Akutvård - Pingisbord, biljardbord - Bouleplan - Lekplats - Sattelit-TV med utländska kanaler tex Svenska (Ingår ej i priset). - Strömbeakupgenerator (inga strömavbrott) - Shuttle service till stranden - Säkerhetsvakt 24 om dygnet - 12 lokaler finns för olika storters verksamhet såsom livsmedel etc. Vid visning så hämtar vi upp er på flygplatsen och erbjder samtidigt 4 dagars boende och sightseeing. De lägenheter som finns kvar just nu är av typen: 3 rum och kök med pris från 1 420 000 kr 4 rum ch kök med pris från 1 500 000 kr Priset inkluderar alla registeringsavgifter, ingen avgift tillkommer. Mer information