Quantcast
Till salu inom

"bostadsrätt lokal stockholm säljes"

Stockholm
Idag

Stenbord

400 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Sittpuff rosa mässing

400 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Vinterjacka imitation päls

1 700 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Hej sälja dubbelsäng 160/20...

4 000 kr
Citiboard
Sigtuna
Idag

Student sl kort

500 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Jugend taklampa

800 kr
Citiboard
Täby
22 dagar

Notar mäklarbyrå med enorm...

1 500 000 kr
Blocket.se
Butik
30 dagar

Investeringsportfölj i Norr...

16 000 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Finanskontroll  ·  Stockholm

Besiktningstekniker Stockholm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi söker flera tekniker som med stort engagemang och ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med energideklarationer, besiktningar av hus och bostadsrätter samt med utredningar av fukt- och mögelskadade byggnader. Med andra ord bör du ha sett ett och annat hus för att klara det här jobbet. Vem är du? Vi ser gärna att Du har en byggnadsingenjörs examen eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du bör även ha erfarenhet av, och vara bra på att kommunicera med kunder på ett pedagogiskt sätt, både i tal och skrift. Givetvis är Du serviceinriktad och ansvarskännande till din läggning, van att arbeta i office-paktetet, har körkort och kunskaper i engelska. Vidare är Du beredd att periodvis arbeta i ett högt tempo. Som person är du engagerad, noggrann, självgående och flexibel samt är bra på att bygga och bibehålla goda relationer. På Anticimex Byggnadsmiljöavdelning i Stockholm arbetar idag 45 personer i trivsamma lokaler. Vad kan Anticimex erbjuda dig? Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn.
0 kr
Metrojobb.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

4:a, 150kvm, Höbergsgatan 33, Östra Södermalm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Unik våning på södermalm, i närheten av mosebacke. Lägenheten är en vindsvåning i två plan. Undervåning: Barkök, Badrum med bastu, två sovrum, vardagsrum om ca 45 kvm. Trappa till övre plan från vardagsrum. Övervåning: sovrum. Terass mot Medborgarplatsen, björns trädgård. Toalett samt stor sälskapsyta. Lägenheten ligger på våning 4 utan hiss. Det är dock halvtrappor med lokaler på varje halvplan, vilket gör att det inte är jobbigt att gå. Jag är intresserad av: Västerort Blivande bostadsrätt Att köpa bostadsrätt Att köpa fritidshus Alla svar beaktas.
14 155 kr
Lägenhetsbyte.se
Övrigt  ·  Stockholm

Byter 2:a mot 1:a gärna blivande bostadsrätt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2:a 59 kvm, 2 tr Hässelby Strand. Fräsch lght med strålande sjöutsikt från vardagsrummet med balkong. Kök och sovrum mot park!Helkaklat badrum med badkar. Ny parkett i kök, hall och vardagsrum, ljusa tapeter. Parketten i sovrum slipad 2005. Tillgång till festlokal för liten penning. Tillgång även till liten gym/motions lokal. 3 min gångväg till centrum och T-bana. Gångavstånd till flera bad. Söker 1:a med balkong, hiss eller n.b. eventuellt blivande bostadsrätt.
0 kr
Blocket.se