Allt till salu inom "brännö till salu"

Sortering:
AIMA KÖRKORTSFRI-MOPEDBIL
Butik Helsingborg
28 dagar

AIMA KÖRKORTSFRI-MOPEDBIL

99 900 kr
Blocket.se
Steco Baby-Mee
1 månader

Steco Baby-Mee

400 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Värme och klimat  ·  Borlänge

Brännö Täljstenskamin

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Naturen själv har bidragit med materialet till Brännö hela 200 kg värmelagrande sten. Trots sitt massiva utseende så väger inte Brännö mer än att den kan placeras på ett vanligt träbjälklag. Brännö har generöst tilltagna glasytor på tre sidor för maximal trivsel. En extra finess med Brännö är det fiffiga varmhållningsfacket framtill på kåpan. I facket, som är dolt bakom en täljstenslucka, kan du värma eller tina mat och till och med baka ett bröd! Gör ett naturligt val välj Brännö. I grundutförande är höjden 1380 mm. Med 3 skorstenssvep i täljsten blir höjden 2385 mm
17 500 kr
Blocket.se
Filmer och Musik  ·  Sverige

Kommissarie Winter - Nästan död man

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 år
En bil hittas övergiven på Älvsborgsbron med ett skott i bakrutan kopplas Winter och hans kollegor in för att undersöka fallet. Samtidigt börjar otäcka saker hända några till synes helt vanliga män runtom i staden. En av männen får ett brev med ett 35 år gammalt urklipp om en ung flicka som försvann från ett kollo på Brännö och som aldrig hittades. När mannen själv mördas stärks Winters misstankar om att de båda fallen och bilen på bron kan hänga ihop.
53 kr
Bokbörsen.se
Hyresrätter  ·  Majorna

3:a, 78kvm, Slottsskogsgatan 79a, Majorna / Högsbo

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fin lägenhet på 2a vån i landshövdingehus med gammaldags detaljer bevarade: trägolv i alla rum, spegeldörrar, takrosetter och kallskafferi. Kaklat, vitt badrum med badkar. Kök och sovrum mot gården med eftermiddagssol. Sovrum och vardagsrum med utsikt över kolonistugeområde och Slottsskogen. Härlig stor, grön gård med flera grillplatser. Trevliga grannar. Gott om tider i tvättstugan. Lägenheten står på tur för renovering så den nya hyresgästen har möjlighet att välja färger etc. Vill helst komma närmare barnens skola i Masthugget. Asperö/Brännö kan också vara av intresse.
5 900 kr
Lägenhetsbyte.se

Student rooms available from new year

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Two student room are available from 1 of January 2013. The house is located in the beautiful archipelago of Gothenburg. Brännö is a small island with only 900 people. If you are a party person, this is not the place for you, but if you want to study in a peaceful environment, theres nothing better. Travel to Chalmers Johanneberg: 55 min Travel to Chalmers Lindholmen: 45 min Travel to Handelshögskolan: 55 min
3 400 kr
Blocket.se

Gäststuga på Brännö med havsutsikt mot farled

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Ett boende nära naturen i Gröna vik. Du har fem minuter till stranden och cirka en kvart till båten på Brännö Rödsten. Perfekt för en student som vill ha lite lugn och ro. Vår gäststuga är nyrenoverad i ljusa färger och du kan hyra den möblerad. Värme och bredband, liksom sängkläder och handdukar + tvätt ingår i hyran. Tyvärr har vi ingen tvättmaskin i gäststugan. Men pentry med kylskåp o frys. Vårt boningshus, ligger nära gäststugan, på en tomt i bergen. Läget är avskilt, skönt och lugnt. Perfekt för dig som gillar natur och musik. Allt detta finns på Brännö i södra skärgården.
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj