Quantcast
Till salu inom: ”

brännö till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Naturen själv har bidragit med materialet till Brännö hela 200 kg värmelagrande sten. Trots sitt massiva utseende så väger inte Brännö mer än att den kan placeras på ett vanligt träbjälklag. Brännö har generöst tilltagna glasytor på tre sidor för maximal trivsel. En extra finess med Brännö är det fiffiga varmhållningsfacket framtill på kåpan. I facket, som är dolt bakom en täljstenslucka, kan du värma eller tina mat och till och med baka ett bröd! Gör ett naturligt val välj Brännö. I grundutförande är höjden 1380 mm. Med 3 skorstenssvep i täljsten blir höjden 2385 mm
En bil hittas övergiven på Älvsborgsbron med ett skott i bakrutan kopplas Winter och hans kollegor in för att undersöka fallet. Samtidigt börjar otäcka saker hända några till synes helt vanliga män runtom i staden. En av männen får ett brev med ett 35 år gammalt urklipp om en ung flicka som försvann från ett kollo på Brännö och som aldrig hittades. När mannen själv mördas stärks Winters misstankar om att de båda fallen och bilen på bron kan hänga ihop.
Fin lägenhet på 2a vån i landshövdingehus med gammaldags detaljer bevarade: trägolv i alla rum, spegeldörrar, takrosetter och kallskafferi. Kaklat, vitt badrum med badkar. Kök och sovrum mot gården med eftermiddagssol. Sovrum och vardagsrum med utsikt över kolonistugeområde och Slottsskogen. Härlig stor, grön gård med flera grillplatser. Trevliga grannar. Gott om tider i tvättstugan. Lägenheten står på tur för renovering så den nya hyresgästen har möjlighet att välja färger etc. Vill helst komma närmare barnens skola i Masthugget. Asperö/Brännö kan också vara av intresse.
Two student room are available from 1 of January 2013. The house is located in the beautiful archipelago of Gothenburg. Brännö is a small island with only 900 people. If you are a party person, this is not the place for you, but if you want to study in a peaceful environment, theres nothing better. Travel to Chalmers Johanneberg: 55 min Travel to Chalmers Lindholmen: 45 min Travel to Handelshögskolan: 55 min
Ett boende nära naturen i Gröna vik. Du har fem minuter till stranden och cirka en kvart till båten på Brännö Rödsten. Perfekt för en student som vill ha lite lugn och ro. Vår gäststuga är nyrenoverad i ljusa färger och du kan hyra den möblerad. Värme och bredband, liksom sängkläder och handdukar + tvätt ingår i hyran. Tyvärr har vi ingen tvättmaskin i gäststugan. Men pentry med kylskåp o frys. Vårt boningshus, ligger nära gäststugan, på en tomt i bergen. Läget är avskilt, skönt och lugnt. Perfekt för dig som gillar natur och musik. Allt detta finns på Brännö i södra skärgården.