Quantcast
Till salu inom: ”

bring bud kontrakt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillfälle! På grund av tidsbrist säljer jag kontraktet cirka 30% under normalpris. Säljes privat, utan moms. Kontraktet ger rätt att teckna samarbetsavtal med Bring Express Stockholm för att sedan bedriva budbilsåkeri med egen och av Bring godkänd transportbil. Bring Express är ledande inom bud i Stockholm och finns i hela Norden. De är stora och har mycket jobb. Bra chans för dig som vill satsa på eget åkeri. Krav för att bli godkänd av Bring: Godstrafiktillstånd hos transportstyrelsen (godkänd kurs "eget på väg m.m.) *Företag med F-skatt + moms *Goda kunskaper i svenska Kontakta mig först när du har eller är mycket nära dessa förutsättningar. Jag jobbar dagtid vardagar och hinner inte svara i telefon. Ring på kvällar/helger eller skicka e-post.
CykelbudsverksamhetBring Express säljes. Verksamheten består av att köra bud i innerstan på cykel. Verksamheten består av 25sr Kontrakt, kläder samt 12st cyklar. I dag cyklar ca 6 st på heltid. Lönen är helt provitionsbaserad till dom anställda. Köparen får inte ha någon konkurerande verksamhet så som TAXI eller BUD. Köparen får ej inneha skatteskulder. Köparen måste bli godkännd av Bring Express innan köpet kan avslutas. Inga tillstånd krävs. Kontrakt säljes även styckevis.pris per kontrakt 35000kr Detta är ett tillfälle som inte återkommer, otroligt bra lönsamhet till rätt person... Man har ensamrätt på alla cykelbud i stockholm via avtal med Bring Express, Bring är nordens största transportföretag.
Hej,säljer en bud kontrakt ansluten till BringExpress.Krävs f-skattesedel och godkänt gods,åkeri kurs för att bli möjligt att bli godkänd av Bring.Möjlighet att överta leasing av en vw crafter 2012 hamarfall edition .Välkommen ringa för mer info.
Kontraktet avser budkörning åt Bring. Krav för att köpa kontraktet - F-skattsedel - Trafiktillstånd - Behärska svenska i tal och skrift - Godkänd av Bring. Priset är olika beroende om det köps med eller utan bil , 105 000 sek exkl moms Mejla eller ring för ett personligt möte, så kan jag berätta mer hur det funkar.
Krav för att köpa kontraktet - F-skattsedel - Trafiktillstånd - Behärska svenska i tal och skrift - Godkänd av Bring.

... eller prova att söka på bring express kontrakt bud