Allt till salu inom "brio barnvagn retro"

Sortering:
Kristinehamn
Idag

Emmaljunga NXT30

2 000 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Retro radio

1 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Bugaboo Fox classic edition

4 900 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Bugaboo Donkey duo med till...

6 000 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Luma Radio i teak.

1 500 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Transistorradio Luxor i jak...

1 000 kr
Blocket.se
Svalöv
Idag

Bugaboo Cameleon

800 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Barnvagn Bugaboo Cameleon

3 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Retro barnvagn -80 talet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer min superfina barnvagn i märket Brio. Den är i fin skick och har förvarats inomhus. Man kan fälla upp ett ryggstöd så bebisen kan sitta upp. Har härligt gung som passar bra att köra på kullersten. Den är i blå plysch med ett småblommigt foder inuti. Det finns ett skyddsöverdrag till men det behövs sys på nya gummiband så man kan fästa den. Nytt svart regnskydd följer med. Fler bilder finns för om det önskas, endast avhämtning. Ring gärna om ni har frågor men ej efter 21.00. Färdig prutat och klart.
1 200 kr
Blocket.se

Barnvagn, Retro, 70-tal, Brio

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer vår blåa 70-tals barnvagn. Otroligt fin barnvagn i mycket gott skick. Har älskat att köra runt med den när vår dotter föddes. Skönt gung, lätt att köra, bra lastutrymme under vagnen. Vagnen har marinblott manchestertyg, lite ljusare blått frottetyg på insidan. Lite nött i ett hörn, men i otroligt fint skick med tanke på 70-tal. Fin klassisk fönsterruta:) Känns ren och fräsch. Inga djur, rökfritt hem. Måste ses!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Halmstad

Retro briobarnvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Cool retro barnvagn från brio helt i jeanstyg. Hittades på ett lager i en barnvagnsaffär och endast använd till ett barn. Finns en platta som man kan fälla upp under madrassen så barnet kan sitta upp också. Tar väldigt liten plats hopfälld. Stora gummihjul som funkar lika bra i stan som i skogen. Regnskydd kan följa med om så önskas.
1 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Halmstad

Underbar retro barnvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Den här ljuvliga vagnen ska få flytta vidare! Det är en brio från slutet av 70-talet i chokladbrun färg och den är i kanonskick! Små, söta tulpanblommor pryder sittdelens suflett och lika fina hjärtan finns i liggdelen. Både däck och chassi är i finfint skick och klädseln är helt intakt! Fler bilder finns för den som vill ha. Vagnen kan skickas med bussgods mot fraktkostnad! Då jag har små barn får ni gärna maila eller smsa för mer information.
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Jönköping

Retro barnvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en Brio årsmodell -90 Den är i nyskick, har troligtvis aldrig använts. Dock har den stått i butik så det finns små märken på ett par ställen, inget som syns vid en första överblick. Kan skicka bilder på det till den som är intresserad. Den är endast med liggdel men med ett ryggstöd som går att fälla upp om barnet vill sitta i vagnen. För mer info ring el skicka sms. Pris: 1700kr med viss prutmån.
1 700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj