Quantcast
Till salu inom: ”

retro barnvagn brio exklusiv retrovagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej! jag har en fin brio exklusiv från 80-talet till salu. felfritt chassi utan rost eller gnissel. härligt sövande gung. i mörkblå sammet som har några små skav men i stort sett fint skick! topplock följer med, samt originalmadrassen. inget mögel eller galon. smsa, ring eller maila för fler foton/frågor. Mvh Malin liggvagn vagn barnvagn retro brio exklusiv exclusive exklusive
Säljer nu två av mina retrovagnar som med lite omtanke blir superfina! En ljusblå/duvblå emmaljunga Rondo från 1984. Ingen rost på chassit och däcken är fortfarande jättefina. Liggkorgen är lite solblekt men ingenting som egentligen stör och sen har det blivit en liten reva på insidan, kan maila bilder på den. Till vagnen finns ett "skryttäcke" i vitt och ljusblått, en babybjörn vagnsleksak och en oanvänd babybjörn skötväska i orginalkartong, allt tidstypiskt! Pris : 1200:- Vagn nummer två är en Brio Exklusiv från 1984 i beiget med vit insida med blommönster. Chassit är i fint skick, pyttelite rost som säkerligen går att putsa bort, dock har en nit försvunnit i chassit, men vi har satt in en mutter som funkar precis lika bra. Däcken är något torra och hårda men rullar fint ändå. Liggkorgen är i fint skick, inga slitningar det enda man kanske skulle behöva göra är att byta ut resåren i vindskyddet då den blivit slapp med åren. Pris : 800 :- Fler bilder kan mailas vid intresse! Helst avhämtning men kan även tänka mig att skicka vagnarna med bussgods om köpare står för frakten.
Brio Exklusiv -85 RetrovagnRetro och inköpt av min mor kring 1985. Har använts varsamt under ca 16 månader totalt (brorsan har också skjutsats runt i denna som barn). Har därefter legat väl paketerat i vinds- och källarförråd sedan dess. Bra skick på vagnen bortsett från några missfärgningar som jag bara antar kan ha kommit av åren. Tyget är grå plysch med små små vita hjärtan i. Inne i vagnen är det nån typ av blommor på ljust tyg. Vagnen finns i Stockholm, Globen/Enskede-trakten. Säljes på plats i Stockholm, men kan eventuellt skickas om köparen står för frakten. Skick: - Däck, bara lite ruggade av användning men gummit verkar fräscht än. Inget mönster i däcken (tror inte det funnits), och verkar inte finnas sprickor. - Fjädring, bra drag i fjädrarna än. - Bromsen fungerar, sitter som berget vid stopp. - Ingen rost så vitt jag kan se, vi har gjort rent helt hela chassit med skonsam grönsåpa. - Handtaget är utan sprickor och känns bra än, några få repor av nån färg som dykt upp dock. - Kan inte hitta något som verkar hälsofarligt i textil, inte några angrepp eller fläckar heller. - Luktar eventuellt bara lite källare men det är inget vi har märkt, har haft den uppackad nu i några dagar och vädrats. - Liggdelen går att fälla upp så att barnet kan halv-sitta i den. Det finns en ryggplatta med madrass och allt original kvar. - Det enda som saknats var en krok för ena sidan av suffletten som vi hittade en ersättning till redan. - Tyget på suffletten har nån mörk fläck på ena sidan som jag tror kommer av metallen som färgat av sig lite. Ps. Fällen på bilderna ingår inte. Pris: 1000 kr eller bud.