Quantcast
Till salu inom: ”

retro barnvagnar emmaljunga 90-talet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Stockholm
Barnvagn

Sigtuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

RETRO!! Säljer en komplett jättefin RetroEmmaljunga Viking duovagn från 90-talet. Vagnen är väldigt sparsamt använd till en flicka, har sedan varit nerpackad. Till vagnen medföljer bla: * Chassi * Vita hjul * Blå sittdel * Vindskydd till sittdel * Blå liggdel * Vindskydd till liggdelen * Sele * Parasoll * Nätkasse * Regnskydd. Pris: 3400 kr Vid intresse ring: 073-9078221
Jag säljer denna retro sittvagn från 90-talet. Det är en Emmaljunga som precis blivit omklädd. Det blommiga tyget är original med det röda är nytt. Det medföljer en grön fotsack (original) och en röd nätkasse. Det följer även med en helt nysydd sittdyna (aldrig använd) och en blå retro åkpåse i manchester (se bilder). Vagnen har 4 olika sitt- vilolägen varav ett är fullt liggläge. Suffletten går att ta av om man vill det. Bromsen tar väldigt bra och däcken är i bra skick. Bra fjädring och ytterst lite rost. Suffletten går att höja och sänka så det går att justera om barnet är långt. Jag säljer denna vagnen på grund av att min dotter inte tycker om att åka framåt och jag vill inte att den ska bli stående. Maila eller sms:a helst.
Hej! Säljer en lite äldre Emmaljunga liggvagn. Jag skulle gissa att den är från början av 90-talet. Vagnen är mycket stabil och lättkörd. Den är mörkblå med mönster på utsidan och har ett vitt foder även detta med mönster. Suffletten är ställbar. Hjulen är stora och opunkterbara (något slitna - se bilder).   Bekvämt hög modell, lätt att lyfta i och ur bebisen. Bra även för större bebisar tack vare stor liggkorg. Det finns ett ryggstöd som går att fälla upp till halvsittläge. Ett stort plus är även att det finns mycket gott om utrymme under vagnen. Regnskydd ingår. 
RETRO BARNVAGN 90-tal Billig Emmaljunga barnvagn från 90-talet, med liggdel och separat sittdel att byta mellan (endast liggdelen med på bild, foto på sittdel kan skickas). Marinblå med blå/grön-rutiga detaljer (dock solblekt sufflett), vitt foder med små blå blommor. Något "svajig" i fjädringen, tror något behöver dras åt. Vi har använt vagnen inomhus och på balkongen då vi ej har hiss i huset. Pris: 300kr Nås via mail.
Retropärla i nätt format! Storleken är ungefär som en Bugaboo Cameleon - perfekt för dig som vill köra retro men har liten bil eller trång hiss. Denna liggvagn från 90-talet Emmaljunga Viking (ja, det finns en modern vagn med det namnet också, Emmaljunga gillar att återanvända sina modeller) är i klassik stil med rena raka linjer och stilfullt marinblått tyg som gifter sig fint med det glänsande kromet. I mkt gott skick. Ingen rost, helt och fint&fräscht tyg. Helt OK inte särskilt slitna mjuka fina hjul, . Rullar lätt och kommer fram överallt. Rymlig, bekväm och mysig för bebisen. Kan skickas med Blocketpaket (264:-) men hämtning