Quantcast
Till salu inom

"brio go sittdel säljes"

Helsingborg
Idag

Brio Go

700 kr
Blocket.se
Trelleborg
Idag

Brio Go Next gr

2 500 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Liggdel till Britax(BRIO) G...

500 kr
Blocket.se
Leksand
Idag

Brio Go Next Barnvagn

1 200 kr
Blocket.se
Idag

Brio Go barnvagn

750 kr
Blocket.se
Landskrona
Idag

Brio Go Next

3 000 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Brio go

500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Brio/britax go med tillbehr.

1 800 kr
Blocket.se
Falköping
Idag

Brio go next limited edition

2 000 kr
Blocket.se
Idag

Britax Go Big 2 - 2020

5 000 kr
Blocket.se
Lidingö
Idag

Bsta barnvagnen med mnga ti...

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Britax GO Myggnät

295 kr
NYTT Babyland
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Trollhättan

Brio Go inkl. brun liggdel och dark sand sitt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Nu säljer vi på Beginners ut våra kvarvarande Brio Go. Denna revolutionerande vagn som egentligen är tre vagnar i en, är skapad enbart med dig och ditt barn i åtanke. Med ett enkelt system klickar du bara i och ur liggdelen, sittdelen och bilbarnstolen (finns att köpa som tillval) med en enda rörelse. Vi säljer även ut Go BabyCarrier inklusive bas till bilen för 1495:-. Vi har även övriga tillbehör till denna vagn. För mått och vikt rekommenderar vi att du besöker www.brio.se. För ytterligare information kontakta butiken, eller kom och besök oss. Beginners Etage, Överby Köpcenter Trollhättan 0520 97040
4 495 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Örebro

Toppen vagn i ny skick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Brio Go - Barnvagnen med flera möjligheter, och som har det mesta. * Svängbara framhjul som går att låsa * Liggdel * Sittdel * Bilbarnstol Köpt i November 2010 och är väldigt sparsamt avänd. En riktigt toppen vagn som är lätt och smidig- Säljes pga tillökning :) 3500:-. (ny kostar runt 10000 ink alla delar.) Har en till lite äldre briovagn, kan maila bilder vid intresse. Första kontakten sker via Mail
3 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Solna

Brio Go 2009 med liggdel, sittdel + babyskydd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Brio Go 2009 års modell i mycket fint skick. Svart chassi, svart liggdel samt brun sittdel. Ingår även rött/svart babyskydd, Brio Go carrier samt bas till bilen. Babyskyddet går smidigt att klicka fast på chassit. Ingår även regnskydd för både ligg och sittdel samt mugghållare. Go är lätt och smidig och tar liten plats när den är ihopfälld. Den har ett bekvämt reglerbart handtag som passar även längre personer. Bra och rymlig varukorg. Vikt 11.4 kg, mått 32 x 25-102 cm, handtagshöjd 88-110 cm, maxlast 15 kg. (Bilden är lånad)
4 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östergötlands län

Brio Go-10

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer våran Brio Go som är i mycket fint skick. Vagnen har vitt chassi med blå liggdel och svart sittdel. Med ett enkel system klickar du bara i och ur liggdelen och sittdelen med en enda rörelse. Sittdelen går att justera från upprätt läge till ordentligt liggläge. Du kan enkelt välja om ditt barn ska sitta framåt eller mot dig. Vagnen är extremt enkel att fälla ihop och väldigt smidig. Regnskydd och myggnät ingår i priset.
5 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholms län

Brio Go Svart Sittvagn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljes Brio Go vagn,endast sittvagn. Vagnen är inköpt år 2010 och använd av 1 barn. Fint begagnat skick, vanligt slitage på chassi och hjul,gummi på handtaget är nöt-slitet (förekommer vid vanligt användning). Sittdelen är ny tvättat och hel-inga fläckar eller hål-mycket fint. Sittdelen är vändbar och har 5-punkt bälte(sele). Ställbar handtag. Ställbar fotstöd. Steglös lutning på sittdelen. Väldigt lätt chassi. Lätt att fälla ihop. Regnskydd-ordinarie Brio ingår. Pris 3700 kr.
3 700 kr
Blocket.se