Allt till salu inom "brio happy"

Sortering:
Brio Happy
Sollentuna
14 dagar

Brio Happy Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Brio Happy
Sandviken
19 dagar

Brio Happy Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Helsingborg

Brio Happy duo

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brio Happy duo vagn med separat liggdel och sittdel. Mycket fint skick . Sittdelen går att fälla så att barnet ligger rakt (fullt liggläge). Stabil vagn med ställbart handtag som även går att vända. Finns broms på båda sidor. punkteringsfria och lättkörda 4 hjul. Justerbart teleskophandtag. Enkel och smidig att fälla ihop i bilen. Bra fjädring. Rymlig liggdel . Ej solblekt . Barnvagn komma från Rök och djurfri hem. Pris 1800.-kr. Ring Samela 042-245912.
1 800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Västerbottens län

Brio Happy

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Säljer nu min fina brio happy, den är i mycket fint skick och alla sprintar är nybytta på babyproffsen. Det enda som kan behöva göras är att byta däcken som blivit lite sned nötta men det kostar inte mycket och är inte jätte akut, men pga att jag behöver en mindre vagn för att få plats med den i bilen så säljer jag den istället. Billigare vid snabb affär. Ring istället för att maila då jag sällan kollar mailen,
3 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Hörby

Brio Happy Duo

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer nu våran Brio vagn. Liggdelen är använd i ca 4 månader och sittdelen i ca 1,5 månad. Vagnen köptes in Januari 2011 men började användas först i Mars. Vagnen är i så gott som ny skick, finns dock en liten skavank på vänstra sidan av handtaget samt lite repig på brio märket på hjulen. Vanliga förslitningsskador vill säga. Vagnen finns i Hörby och ni når mig på telefon efter klockan 17:00 annars går det bra med mejl. Har ni inte möjlighet att ringa kvällstider så kan ni nå min sambo Dan på 0738179667 på dagen.
4 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Älvsborg

Brio Happy Kombi 2010 - Brown/Black

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brios kombivagn ger dig verkligen allt i ett paket: valfritt chassi, sittdel, färgmatchad hårdlift, arbetade detaljer och valfria hjul. Vagnen utvecklas i takt med ditt barn! Happy Kombi är en sittvagn med löstagbar hårdlift - bara att lyfta ur och ta med då inte hela vagnen behövs. När barnet sedan växer gör du enkelt om vagnen till en sittvagn genom att lyfta ur liften. För mer information kontakta butiken, eller kom och besök oss. Beginners Etage, Överby Köpcenter Trollhättan 0520 97040
3 999 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Sundbyberg

Defekt Briovagn + Brio mjuklift bra skick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer en röd Brio Happy årgång 2007. OBS! Bromsen på ena sidan har gått sönder. Bromsen på andra sidan, dvs om man har vagnen framåtvänd, funkar perfekt. Vagnen krånglar emellanåt när man ska fälla ihop den. Möjligt att detta går att fixa om man lämnar in den till verkstad. Slumpar bort vagnen pga dessa defekter. Annars rullar den mycket bra, rejäla stora hjul som tar sig fram i vintermodden! Fullt liggläge till sittande. 300 kr. Säljer även tillhörande röd Brio mjuklift i fint skick för 300 kr. Kan säljas separat. Maila om du är intresserad!!
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj