Quantcast
Till salu inom

"klädsel till brio happy sittdel säljes"

Uddevalla
Idag

Mazda 6 Sport 2.2 180hk

79 000 kr
Blocket.se
Lund
2 dagar

Klädsel Ektorp

500 kr
Blocket.se
Österåker
2 dagar

Soffa från BoConcept med fo...

1 600 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Renault Talisman DCI 110

97 000 kr
Blocket.se
Lerum
Igår

Stort matbord från Mio

6 000 kr
Blocket.se
Solna
Igår

UPPAbaby Vista

8 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Arboga

Brio Happy

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Mycket fin och välvårdad Brio Happy i fin beige färg, Caffe Latte. Vagnen har en vändbar sittdel, så barnet kan åka framåt när det blir lite större. Sittdelen har tre lägen varav ett fullt liggläge. Den har fempunktssele och en löstagbar fotsack som skyddar bra mot vinden. I stället för en separat liggdel finns en jättesmidig mjuklift i samma färg som vagnen, som också går att göra om till en lagom varm åkpåse. Vagnen har teleskophandtag för bekväm körställning. För barnets komfort har vagnen lufthjul och chassi med bra gung. Suffletten har en stor ventilationslucka. Vagnen har avtagbar, tvättbar klädsel och det medföljer skötväska i samma färg som vagnen, regnskydd och insektsnät.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Örebro

Barnvagn Brio Happy

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Mycket fin och välvårdad barnvagn Brio Happy i fin beige färg, Caffe Latte. Vagnen har en vändbar sittdel, så barnet kan åka framåt när det blir lite större. Sittdelen har tre lägen varav ett fullt liggläge. Den har fempunktssele och löstagbar fotsack som skyddar bra mot vinden. I stället för en separat liggdel finns en smidig mjuklift i samma färg som vagnen. Liften går att göra om till en bra åkpåse. Vagnen har teleskophandtag för bekväm körställning och för barnets åkkomfort har vagnen lufthjul och chassi med bra gung. Suffletten har en stor ventilationslucka. Vagnen har avtagbar tvättbar klädsel och det medföljer skötväska i samma färg som vagnen, skötunderlägg, regnskydd och insektsnät.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Superfin Brio Happy -09

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jättefin och smidig vagn från Brio säljes. Ingår: * Separat ligg- och sittdel (se bilder) * Lättviktschassi med lufthjul * Justerbart rygg- och fotstöd * Vändbar sittdel * Footsack * Säkerhetssele * Avtagbar och tvättbar klädsel Sittdelen är nytvättad (ej suffletten) dock något solblekt. Har funnits i ett rök- och djurfritt hem men har katt nu sedan i fredags. Grå åkpåse i fleece samt brun skötväska från Skiphop på köpet! (Nypris för allt ca 8000 kr)
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Brio Kombi Happy

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu vår Brio Happy med ligg- och sittdel. Inköpt feb 2009. Svart. I bra skick. Alltid förvarad inomhus. Suffletten på sittdelen är lite solblekt men inget som stör. Har bytt ut ett däck. En grön brio sittdyna medföljer samt regnskydd och överdrag för ligg- och sittdel. All klädsel är tvättad förutom suffletterna som jag gjort rent för hand. Sittdelen går också bra att vända framåt. Pris 1000 kr
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Brio happy kombi 2010

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Fin barnvagn med både ligg (hård) och sittdel som dessutom har en extra klädsel med sig. Endast använd av ett barn. Har punkteringsfria däck och möjlighet att öppna upp ventilation i suffletten. Finns en liten förslitning på gummit på handtaget som man kan få bild på via mail. Myggnät och regnskydd medföljer EJ. Vid snabb och smidig affär kan en brun matchande åkpåse skickas med.
1 900 kr
Blocket.se