Quantcast
Till salu inom: ”

brio spin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer vår Brio Spin, årsmodell 2011 Köpt i april 2011, garanti och kvitto finns! Vagnen är i fint skick! Ett oroginal regnskydd medföljer också Vi har varit super nöjda med vagnen men nu har jag fått för mig att köpa en annan. 2000 kr vill vi har för vagnen, nypris var 2895 kr + 199 för regnskyddet. Hör av dig om du är intresserad, först till kvarn gäller. /Emelie (Lägger in en lånad bild då det var svårt att få den helsvarta vagnen bra på bild)
En röd/svart Brio Spin -10 ,uttagen i slutet av -09 men endast använd ett fåtal ggr det sista året. Svängbara hjul fram som går att låsa,ställbart handtag,sitt eller viloläge på ryggstödet (sonen har sovit i den från 1-års ålder utan problem). En väldigt lättkörd och smidig vagn,blir väldigt liten ihopfälld. Kommer från ett rök och djurfritt hem och har alltid förvarats inomhus.Inget solblekt! Kollar mailen regelbundet.
Brio spin årsmodell 2011 säljes. Vagnen har svängbara hjul framtill, vilket gör den lättmanövrad. Går givetvis att låsa hjulen om man så vill. Stor varukorg, bra fjädring och nästan fullt liggläge. Vagnen är alltid förvarad inomhus, och väldigt sparsamt använd då dottern mest har gått själv. Svart chassi med svart kläsel med rödsuflett invändigt. Vagnen är köpt på Barnens hus och kostade 2895 kr. Priside: 2200 kr eller bud
BRIO Spin sittvagn i bra skick förutom ett märke på handtaget, inköpt juli 2011, garanti finns således kvar och kvitto fås givetvis med vid köp. Priset är prutat och klart! BRIO Spin ger mesta möjliga funktion i minsta möjliga format. Det här är en enkel och smidig konstruktion med ställbart handtag, fällbart ryggstöd med generöst liggläge och låsbara swivelhjul som tar sig fram lika bra i storstadsdjungeln som på långpromenaden på landet. Dimensioner Sittmått: 28 x 26 - 95 cm Mått ihopfälld: 89 x 54 x 35 cm Skjutstångshöjd: 101 - 110 cm Vikt komplett vagn: 11,7 kg
Säljer nu vår Brio Spin uttagen februari 2010. Köpt på Babyproffsen i Falköping. Jättefint skick, endast använd som extravagn hos mormor. Lättkörd och smidig! För mer information, gå in på Brios hemsida. Ingår Footsack. Nypris ca 3000 kr då footsacken inte ingick. Säljes nu för 1500 kr. Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär! Nås lättast på kväller per telefon, annars svarar jag på mail så fort jag hinner dagtid/kvällstid.