Allt till salu inom "brother symaskin"

Sortering:
Sverige
10 år

Symaskin uthyres- Janome Me...

Hyrahyra.se
Butik Gävleborgs län
13 år

Phantasm IV - Oblivion (ej...

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
13 år

Spider-Man - Den nya animer...

Hyrahyra.se
Butik Norrbottens län
13 år

Carnival of Wolves

Hyrahyra.se
Butik Norrbottens län
13 år

C.S.I.: Miami - Säsong 2, d...

Hyrahyra.se
Butik Södermanlands län
13 år

Ghost Game

Hyrahyra.se
Butik Västerbottens län
13 år

The Kid Brother

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

21 Jump Street - Säsong 2,...

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

Bosom Buddies - Säsong 1, d...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Overlock symaskin Brother 1034D

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Säljer min fina overlock symaskin från Brother. Orginalkartong, pedal, verktyg (såsom sprättare och skruvmejsel) och manualer (för er som är nybörjare) ingår samt även övirga tillbehör (såsom plastskydd och trådrullar till undertråden). Lätt att hantera och lära sig för dig som inte använt overlock tidigare, men även smidig och utan problem för den mer erfarne. Har fungerat felfritt, utan minsta krångel sen jag köpte den (ca 2 år sedan). Jag har varit mycket försktig och varsam med den, så det finns inga slitningar eller brister.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gotlands län

Elektronisk symaskin, Brother NV-350

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min kära symaskin. För bra för att bli använd så lite. För lite tid och utrymme gör att jag beslutat att sälja den. Symaskinen är en jubileumsmodell, inköpt i juli 2008. Har använt den sparsamt, är i skick som ny. Garanti mot material och fabrikationsfel gäller i ännu ett år. Några av dess funktioner: Automatiskt trådklipp, avancerat nålträdningssystem, knälyft, automatiskt knapphål, många inbyggda sömvariationer, hela alfabetet inbyggt så att man kan sy t ex monogram och namn. Alla tillbehör som från början följde med ingår naturligtvis, liksom svensk bruksanvisning.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Brother NV50 symaskin, nästan ny

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min nästan nya Brothermaskin då jag tyvärr behöver pengarna. Den är näst intill oanvänd & alla tillbehör, några extra tillbehör såsom fötter + kvitto & garanti medföljer. Skickar även med ett "hardcase" skal till den som jag köpte till för 1000:- Nypris nu för bara symaskinen ligger på 7695:- En otroligt bra & lättanvänd maskin. Passar såväl proffset som nybörjaren. Syr även lite mönster & bokstäver! Länk: http://www.brothershopen.se/Symaskiner/NV-
4 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Landskrona

Symaskin - aldrig använd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Ny Brother symaskin som vi fick i gåva och som aldrig har använts. Dock testkörd i butik så att den fungerar. Det är bättre att någon annan får glädje av den, eftersom vi själva inte syr någonting. Lite fakta om maskinen: •14 sömvariationer •4 stegs automatiskt knapphål •Friarmssömnad •Frontmatad spole •Sömnad framåt och bakåt •Automatisk uppspolning av undertråd •Metallchassi •Användarvänlig vardagsmaskin •Brother-kvalité Säljes för mindre än halva priset - Nypris 1495 kr - Säljes för endast 650 kr .
650 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Symaskin Brother

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Brother NX-400. Kraftig elektronisk symaskin med 294 sömmar . Automatisk knapphålssöm, automatisk trådklipp, knälyft samt nålpåträdare m.m. En av marknadens bästa hushållsmaskiner. Maskinen klarar kraftiga tyger som t.ex. jeanstyg, och är försedd med valfritt nålläge vid stopp. Maskinen är i skick som ny och knappt använd. Den har även många extra pressarfötter t.ex. 3st övermatare som lämpar sig bra när man quiltar. Totalt får man 15 st. pressar fötter med maskinen. Det är extra tillbehör för flera tusen kronor. Alla originaldelar inkl. instruktionsbok, transporthuv, och kartong finns kvar.
3 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj