Quantcast
Till salu inom: ”

bruna toypudlar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den 1 december 2013 föddes 7 st valpar 3 hanar och 4 tikar, dom är toypudelblandning. Dom kommer att se ut som toypudlar eftersom det är mest toypudel i dom, mamma är 75% toypudel och 25% yorkshireterrier, pappan är en renrasig toypudel. Nu finns det 5 valpar kvar, en liten svart hane med brun nyans i pälsen, en svart hane med vita tecken och brun nyans i pälsen, en svart tik, en Harlekin/svartvit tik och en liten brun tik med vitt på bringan och baktassarna. Valparna är leveransklara, dom är 9 veckor. Dom har varit hos veterinären och blivit vaccinerade, chippade och vet.bes. u.a den 2014-01-24. Båda föräldrarna är 26 cm i mankhöjd och väger ca 4 kilo. Båda föräldrarna har ett gott temperament, är glada och sociala. Valparna kommer ej att fälla. Söker ej fodervärd och säljer EJ på avbetalning. Endast seriösa hör av sig. Pris för dessa valpar är: 6500:- st Mobilnr: 0729 404396 Finns annonsen kvar = valp kvar.
1 pojke och 1 flicka föddes den 4/8 så dom är flyttklara den 29/9 då dom är 8 veckor När dom flyttar kommer dom att vara vaccinerade,chippade , vetrinärbesiktigade. Och avmaskade +dolda fel försäkrade Reg i Jordbruksverket ( inte SKK) dom kommer att vara vana vid det mesta såsom småbarn,katter,andra hundar,bad,kloklippning ,trimmer och bilåkning Båda föräldrarna är rasrena bruna toypudlar ! Mamman väger väl runt 2kg , pappan lite större ,men inte mycket! Önskar en första kontakt via mail där du kan berätta lite om dig själv och hemmet du kan erbjuda! Du är naturligtvis välkommen med frågor, om det är nått du undrar över
Den 1 december 2013 föddes 7 st valpar 3 hanar och 4 tikar, dom är toypudelblandning. Dom kommer att se ut som toypudlar eftersom det är mest toypudel i dom, mamma är 75% toypudel och 25% yorkshireterrier, pappan är en renrasig toypudel. Färgerna på dessa valpar är: 2 st Harlekin/ svartvita tikar, 1 Brun tik med vita tecken, 1 Svart tik, 1 svart hane, 1 Svart hane med lite vitt på bröstet (tingad), 1 Svart hane med vita tecken. Svarta hanen och bruna tiken är lite mindre än dom andra valparna och kommer nog att bli små. Hanarna har även lite brunt i sin svarta päls. Valparna kommer att vara leveransklara 2014-01-26, kommer då att vara vet.bes., vaccinerade, chippade och avm. 3ggr. Båda föräldrarna är 26 cm i manken och väger ca 4 kilo. Båda föräldrana är väldigt glada och sociala.Valparna kommer ej att fälla. Kan tingas mot en handpenning på 1000:- som ej återfås vid ånger. Söker ej fodervärd och säljer EJ på avbetalning. Endast seriösa hör av sig. Nu är ena Harlekin/svartvita tiken tingad, det är den som har mest vitt på huvudet. Priset för dessa valpar är: 6500:- st för svarta tiken och svarta hanen med vita tecken och 7000:- st för den lilla svarta hanen, lilla bruna tiken och Harlekin/svartvita tiken. Mobilnr: 0729 404396 Finns annonsen kvar = valp kvar.