Till salu inom

"toypudel säljes"

Tanum
7 dagar

TEACUP pudel hane Utlånas t...

4 000 kr
Blocket.se
Östra Göinge
8 dagar

Shih poo valpar

22 000 kr
Blocket.se
Landskrona
13 dagar

Cockerpoo omplacering

20 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
Idag

Toypudel tik

23 500 kr
Blocket.se
Karlskoga
3 dagar

MALTIPOO valp

30 000 kr
Blocket.se
4 dagar

4Pets Caree hundtransportbur

2 500 kr
Blocket.se
Håbo
5 dagar

Blandras valpar, Tibbetoy V...

14 000 kr
Blocket.se
Butik

Mysteriet På Kyrkogården

129 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Stockholm

Lunchpromenad i Saltsjöbaden

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag arbetar deltid som sjuksköterska kväll/natt. Har livslång erfarenhet av hundar, och har själv en toypudel tik. Erbjuder lunchpromenader (ca 1h) i Saltsjöbaden med omnejd. 120kr, mindre raser, 150kr stora raser. Rastar din hund vid behov, enl ök, eller varje lunch må-fre. Har bil och bor i Saltsjöbaden. Rastade tidigare hundar i Nacka, då jag bodde där. En förutsättning är att din hund fungerar med andra hundar. Ring el maila gärna för mer info! Mvh Marika Östman och Engla :)
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Dagmatte åt vår Bernie

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi söker nu ett hem där vår Bernie kan vara under dagtid. Bernie är en korsning av shih-tzu/toypudel och är nu 5 månader gammal. Han är väldigt social och lätt att ha att göra med. Kräver inte så mycket motion under dagen då vi kommer att träna honom både morgon och kväll. Vi söker dig/er som vill ha ett mysigt sällskap och kan ge Bernie en trygg och kärleksfull tillvaro under tiden vi är på jobbet. Ersättning enl överenskommelse.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skaraborg

Goa valpar av små raser

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Mysiga och goa valpar söker nya hem! Mamma är shihtzu och pappa är nakenhund/toypudel. Våra valpar är mkt sociala och sällskapliga, vana vid liv och rörelse då vi är en stor familj, här finns även andra hundar och katter. När de är redo att lämna hemmet är de vaccinerade, avmaskade, chippade och vet.besiktigade! Kvar finns nu lilla Albin till vänster och Nelly till höger! Leveransklara v 18 då de är 8 veckor. Välkomna att komma och kika på våra småttingar!
6 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Söt shitzhu/toypudeltik söker eget hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det dags för lilla trevliga söta Judith att flytta till ett eget hem.Hon fäller inte och raserna i henne ska vara allergivänliga.Hennes mamma är en beige shitzhu och pappan är en svart toypudel. Hon är besiktigad utan anmärkning, vaccinerad, chippad inför reg. hos jordbruksverket och avmaskad tre ggr. Uppvuxen inne hos oss med våra andra hundar. Hon föddes den 23/9 tillsammans med sin syster så hon är färdig för leverans. Vid intresse ring Åsa så får vi talas vid och se om ni kanske passar för varandra. På bilden är det J till höger. 0430-180 72 / 0730-53 58 59
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ljungby

Blandras 6 månader

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hunden heter Raja och är 6 månader gammal, född den 29/9-2012. Hon är chippad, vaccinerad, avmaskad flera gånger rabiesvaccinerad och pass. Ras: Chioaoa, Toypudel och Papilon. Pris: 6500 Kr För er som verkligen är seriösa och kan ta hand om en hund och ge den ett tryggt hem var vänliga och ring mig på 070 201 33 96 Ani Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj