Quantcast
Till salu inom: ”

toy dvärg pudel valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bondgård

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns det bara jag kvar!!Mina syskon har flyttat och jag längtar också efter ett eget hem och en egen familj.Renrasig toy/dvärgpudelvalp.Ej reg i skk. Han är född 13 dec. 2010 och uppvuxen i hemmiljö med barn,andra hundar och katt. Valpen är leveransklar.Föräldrarna är renrasiga. Helsyster till valparna från tidigare kull finns att se i hemmet.När valpen flyttar till sin nya familj är han: * Registrerad i jordbruksverket * Vaccinerad * Veterinärbesiktad * Avmaskad * Chipmärkta * Tre års doldafel försäkrad * Nybadad och klippt * Mat för den första tiden medföljer Pudlar är glada, positiva, kloka och lättlärda hundar. Passar alla familjer, allergivänliga och fäller inte hår. Skriv och berätta lite om er och lämna tel nummer så ringer jag upp.Vid intresse skickas fler bilder.Välkommen sökord: toypudel dvärgpudel pudel
Jag är en pigg och nyfiken dvärgpudel valp på 14 v. Kan bli av toy storlek då jag fortfarande är liten. Jag koppeltränas, van med andra hundar och van att åka bil. Jag är nästan rumsren och jag älskar mat. Mina föräldrar är välmeriterade och friska. *Reg. SKK med stamtavla *Vaccinerad/chippad *Avmaskad/Veterinär besiktad *Försäkrad *PRA-prcd fri A genom föräldrar. Jag är nu redo för stora världen, medföljer foder/"personliga tillbehör". Söker du/ni en ny livskamrat här finns jag ! Ring gärna kvälltid.
Nu tycker jag att det ät dax att få en egen matte eller husse jag är en aprikos valp född den 20110511 av (Nova) regnr S68898/2008 och (PimPim) regnr S10432/2005 Uppfödda allt enligt skk regler, stamtavla hälsotestade, PRCD-A testade föräldrar därmed är även valparna fria från ögonsjukdomen. Båda föräldrarna är utställda och är sociala o lugna vana vid olika miljöer och andra hundar och barn båda finns i hemmet. Lev klara nu Är duktig för sin ålder att gå ut och kissa ev halvfoder www.avecsdreamskennel.se
En liten valp snart 8 veckor och då leveransklar. Vetrinärbesiktad, vaccinerad, idmärkt och avmaskad registrerad i jordbruksverktet. Från mycket kloka föräldrar som är friska och harmoniska hundar. Pudeln är allergivänlig så de flesta som är pälsallergiker klarar av att leva med pudlen som inte lossar hår utan klipps. Valppaket och support inte avbetalning eller fodervärd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Våran glada supercharmiga kille på 5 månader söker ett nytt hem med mycket tid och massa kärlek. Nästan helt rumsren men det kan hända en olycka. Han ser ut att bli toy, han väger just nu 2,8 kilo men han kan även bli dvärg. Registrerad i SKK Vaccinerad Chippad Avmaskad Maila för första kontakt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.