Quantcast
Till salu inom: ”

värp höns brun lohman säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Höns

Mark
Snygg kappa

Göteborg

Tidigare annonser till salu

En mycket dålig bild. Ska nu göra oss av med våra höns och våran tupp. Alla är yngre än ett år. Två st lohman bruna. Två st gråa dvärg kochin dock bara en på bilden. En höna som jag inte har en aning om vad det är mer än att hon är av en ras som värper bra. Sen har vi tuppen som är en aracuana. Pris på dessa. Lohman 150:- st. Dvär kochin 100:- st. Hon jag inte vet vilken ras på 100:- araucana tuppen 50:- kontaktast endast via telefon.
Säljer värpande höns på snart 1 år. 10 Lohman i både vitt och brunt. Har även ett antal kycklingar av renrasiga Skånsk Blomme, Ancona, gökfärgad maran och Plymouth rock. Däribland även bohus-dals svarthöns, inte helt rena men flera med mörka fina kammar. Lohmankycklingar finns också 1v gamla. Pris 50-150kr beroende på ras och ålder. Finns strax norr om Stenungsund. Maila gärna för mer information. Totalt finns här ett 50-tal individer till salu, höns som tuppar. Hälsningar Beatriz och Dan
Med en tår i ögat lägger jag ut mina älskade hönor till försäljning pga utlandsflytt. Det är en grupp fina Lohman på drygt 2 år. 6 bruna och 4 vita, plus deras tupp Cornelis (Lohman/Dvärg Wyandotte). De värper otroligt bra, vissa ägg har vägt över 100g! En höna ligger just nu på ägg och framåt helgen bör resultatet visa sig. Finns mellan Borås och Alingsås och vill flytta första veckan i september. 1000kr eller högstbjudande.
Säljer några hönor som är kläckta nu under våren. Jag har en slät Lyonaise (se http://www.granlundaliv.se/ för bilder). Väldigt charmig och social höna. Brukar hoppa upp på min axel ibland om hon vill något. Har inte börjat värpa ännu men är kläckt strax före påsk. 300 kr Två svarta australop som har värpt någon månad. 250 kr st En laxfärgad faverolle som också är kläckt före påsk. Har inte börjat värpa ännu men förmodligen vilken dag som helst. 250 kr En mycket söt blandrashöna vit silkes och brunlohman. Ser ut som en brun lohman men har svarta ögon och hätta. 150 kr.
Höns av olika raser säljes. Kan vara bärare av ILT så kunskap om vad det innebär krävs. Läs på SVA's hemsida. Alla är omkring 1 år gamla, är välmående och trevliga. Värper bra! 8 bruna lohman 2 vita lohman 2 dvärgkochin hönor, 1 dvärgkochin tupp 2 araucana hönor, 1 araucana tupp 1 maranhöna 2 ancona hönor 1 silkeshöna 1 blommetupp 1 svarthönetupp Säljes ej till slakt!