Allt till salu inom "bugaboo donkey chassi nyskick"

Sortering:
Bugaboo donkey 3
Enköping
10 dagar

Bugaboo donkey 3 Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
Bugaboo Donkey 2
Norrköping
1 månader

Bugaboo Donkey 2 Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
Bugaboo Donkey 3
Karlstad
1 månader

Bugaboo Donkey 3 Visa liknande

10 500 kr
Blocket.se
Bugaboo Donkey 5
Eskilstuna
1 månader

Bugaboo Donkey 5 Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 6

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholm

Bugaboo Donkey chassi & Bugaboo Cameleon

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Bugaboo Donkey chassi & Ram Väldigt lite använd, nästan nyskick väldigt bra pris för både chassi & Ram Säljer den pga brist på plats Först till kvarn PRIS: 2500 ------------------------------------- Bugaboo Cameleon Grå bas Svart Toppklädsel + Offwhite Toppklädsel, på liggtyget har sömmen gått upp lite Mugghållare Regnskydd Vinterhjul Allt detta för 7000:- -------------------------------------
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bugaboo Donkey

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Bugaboo Donkey säljes i toppskick! Vagnen är en Mono med endast en sittdel i svart bas och offwhite sufflett. Chassit är från 2011 och har lite nitskav på insidan av chassit, dock inget som syns eller stör funktionen. Resterande delar är använda i 1 månad och är i nyskick!! Säljes då vi köpt en annan vagn. Hämtas i haninge, alt. kan mötas upp i centrala Sthlm.
8 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bugaboo Donkey Mono

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Bugaboo Donkey Mono säljes. Svart bas och sand suflett. Säljes med en sittdel, varukorg, sidokorg, däck, chassi, bygel med bygelskydd sytt av Mamma på vift, suflett, regnskydd. Chassit är reklamerat pga att det är aningen trögt att justera höjden på ena sidan. Går säkert att smörja så det går lättare. Resterande delar är köpta under hösten och är i nyskick. Jag har kört vagnen ute endast två gånger med åkpåse i så sittdelen är tipptopp! Först till kvarn gäller! Hör av dig om det är några funderingar!
7 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Täby

Bugaboo donkey duo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Bugaboo donkey duosäljes. Uttagen januari 2013. Det som ingår är: Chassi 2 sittdelar (en oanvänd) En liggdel 2 svarta suffleter(2 veckor gamla) 2 liggdelslock (en svart en rosa) Två bumpers (en oanvänd och en med bitmärken. 2 orginal regnskydd (en oanvänd) En mughållare (en pinne borta) Chassit har lite repor. Tillbehör: svart Bugaboo åkpåse nyskick 750 kr Grått Parasoll 150 2 jättefina suffletter som är hemsydda.1000 kr Kan skicka fler bilder om ni vill :) Pris för vagnen 9500 kr Paketpris för allt 11 000 Hälsningar Victoria
9 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Älvsjö

Bugaboo donkey chassi + komplett sittdel med

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Säljer bugaboo donkey chassi + en komplett sittdel med sufflett (extensionkit) Chassit är reklamerat men lagat (var bara en skruv som skulle skruvas åt) så i fint skick annars, knarrar dock en aning i duo läge men detta ska lätt gå att smörja med siliconspray. Endast använd i 2mån. Sittdelen-ramen är lite repig (går inte att undvika vid användning) och suffletten är lite skavd men själva sittdelstygen är i nyskick. Därav priset! Först till kvar är det som gäller och den hämtas i Älvsjö! Pris går att diskutera vid snabb affär!
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj