Quantcast
Till salu inom: ”

bugaboo donkey twin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en helt ny Maxi Cosi Mobi, aldrig monterad och inköpt idag. Det var tre för två och vi har tvillingar så en blev över. Den är svart med lite gråa/grafitfärgade inslag på insidan. Nypris i butik 3000kr, vi begär 2000kr. Säljer också våra två Maxi Cosi Pebble All Black (nypris 2300kr) för 1000kr st. Inköpta i slutet av 2011 och börjades användas i mars 2012. De är fina. Har också en car seat adapter till de två Pebbles som gör att man kan sätta på dem på en BugabooDonkey Duo / Twin. 500kr
Bugaboo Donkey Twin Köpt sommaren 2011. I köpet ingår: - 2 sittdelar - 2 liggdelar med svarta liggdelslock - 4 suffleter. 2 svarta och 2 offwhite - Sidokorg - 2 regnskydd - 2 handtag - pump - mugghållare Smartaste syskonvagnen som man smidigt gör om till enkelvagn. Väldigt fint skick. Sittdelar aldrig använda utan åkpåse så inget slitna. Nya handtag. Djur och rökfritt hem. Fler bilder mailas vid intresse.
http://www.youtube.com/watch?v=ZuO3zIe_2m4 Hopfällning i ett stycke.Enhandsmanövrering av ryggstödet.-Vändbara säten.-Fällbart ryggstöd i tre lägen. -Fempunktsbälte med justerbara   axelkuddar. -Fotbroms- Justerbart handtag. - 10 tum swivelhjul och 12 tum backhjul med luftfyllda däck. -Mått ihopfälld: 87x60x40 cm.-Mått uppfälld, bredd: mono 60 cm,-Stor bagagekorg och sidobagagekorg: upp till 35 liter.-Chassi med hjul, liggkorg, sittdel, ram (vagn),-1 x Bugaboo Donkey Topp Canvas- 1 x -Bugaboo Donkey Duo Extension Kit- 1 x-BugabooDonkey Twin Liggdellingvagn -ståbräda -regnskydd Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer vår liggdel till bugaboo donkey duo/twin då den inte används längre. Köpt på storken i Gbg 2013 och använd av ett barn. I nyskick. Jag skickar även med topptyget som är i färgen offwhite. Nypris är någonstans över 1000kr. Mitt pris 500kr. Säljer även en bärsele från babybjörn i ljusgrått. Det är en äldre modell (så den har alltså ingen activeplatta) men ser fortfarande ny ut. Upp till 11kg. Har varit kanon. 250kr.
En syskon/tvillingvagn som är enkel att ändra till singelvagn om så önskas. Den har svängbara lufthjul som går att låsa vid behov. Vagnen är för övrigt i väldigt gott skick och har alltid förvarats inomhus, vagnen är köpt i juni 2013. Fick reklamera förra chassit så det vi har nu är nytt sedan en vecka tillbaka. Detta medföljer: 2 svarta liggdelar 2 svarta sittdelar Regnskydd Sidokorg (som används när vagnen är i singelläge) Pris 10.000kr (skickar helst inte)