Quantcast
Till salu inom: ”

burberry halsduk scarf nk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Burberry keps

Stockholm
Scarf

Västerås
Diverse

Trelleborg
HAlsduk

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Övrigt, stl. One size, dam Superfin halsduk från Burberry i äkta cashmere Halsduken är köpt på Burberrybutiken i San Diego Nypris i Sverige är ca 2300 kr, bland annat på Ströms och NK Kommer med påse, kuvert och kvitto 1 000:-
Hej! Säljer min Burberry halsduk/ scarf till ett bra pris, passar perfekt till vår- och hösttid och köpt på NK i Göteborg för endast 2 månader sedan. Nypris: 2770 kr. Kontakta gärna vid frågor.
Övrigt, stl. One size, dam Hej! Säljer min Burberry halsduk/scarf, köpt på NK i Götebirg, till ett reducerat pris. Nypris låg på ca 3800 och halsduken är köpt för 4 månader sen. Dock har jag inte kvittot kvar eftersom jag då inte hade tänkt att sälja den någon gång. Säljer den för 1500. Kontakta mig gärna för fler frågor.
Allt i annonsen är original och kommer från ett rök- och djurfritt hem. ___________________________________ * Bild 1 och 2. BURBERRY väska, original Väskan är i mycket bra skick, då den är sparsamt använd. Den är köpt på NK. Dustbag medföljer. (Väskan kan man bära på två sätt, se bild 1-2). Pris: 2700 kr ____________________________________ * Bild 3-4. LOUIS VUITTON NEVERFULL PM, original En mycket fin och populär LOUIS VUITTON väska som är tidlös. Den är i mycket bra skick, då den är sparsamt använd. Den är köpt på LOUIS VUITTON butiken, Birger Jarlsgatan i Stockholm. Datecode finns och väskan kan autentiseras av butiken. Dustbag medföljer. Pris: 4300 kr (ordinarie pris 5800 kr) -------------------------------------------------- Jag säljer även följande (bilder kan mejlas vid intresse): * BURBERRY handskar, original Handskarna är sparsamt använda, tyvärr har sömmen släppt lite på den vänstra handsken, men annars i mycket bra skick. Antar att den går att lagas. Handskarna är köpta på NK. Storlek: 6 ½ Pris: 500 kr * BURBERRY scarf/ halsduk, original Den är använd vid flera tillfällen. Den är köpt på NK. Pris: 350 kr. * GUESS mössa, original Mycket fin mössa som är i nyskick då den är använd vid tre tillfällen. Den är köpt på Åhléns City i Stockholm. Storlek: M Pris: 350 kr. * TOMMY HILFIGER halsduk, original Halsduken är använd vid några tillfällen och är i bra skick. Den är köpt på TOMMY HILFIGER butiken i Stockholm. Pris: 100 kr.
Burberry scarf/halsduk, 220x70 cm. Köpt på NK, kvitto finns!