Quantcast
Till salu inom: ”

äkta burberry halsduk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Canada goose

Linköping

Tidigare annonser till salu

Hej Jag säljer ett äkta Nytt Burberry halsduk som är köpt i London för 2 år sedan. Jag har aldrig använd den. Säljs med alla tags på. Endast seriösa köpare !!! Hämtas i Bunkeflostrand ! Kan skickas då pengarna finns på mitt konto! Kan tänka mig använda postens ny tjänst skicka lätt spårbar paket där man har kolli nr. kostar 39 kr MAILA HÄLST ELLER SMS.
Övrigt, stl. One size, dam Hej! Rensar garderoben, säljer klassisk halsduk i ull från Burberry London + matchande hatt i ull, storlek 'T 60' står i hatten. Hatten oanvänd, halsduk i fint skick. Bara pyttelitet märke som knappt syns! Garanterat äkta, köpta på Burberry i London! Nypris minst 3000 kr för båda ihop. Upphämtas snarast på Östermalm. / Ebba 700:-
Jag säljer BURBERRY ÄKTA ! KASHMIR stor halsduk. Jag tycker att priset är rymligt och förväntar mig inte skam bud då den var var väldigt dyr vid inköp! Jag gillar inte att ha halsdukar runt halsen och kommer inte att använda den. Tänkte sälja den innan semester då jag kan ha röligare för pengarna. Fler bilder kan mailas. Hämtas i Bunkeflostrand eller skickas då pengarna finns på mitt konto. Endast seriösa svar !
Övrigt, stl. One size, dam Säljer en Burberry halsduk, den är äkta och oanvänd. Fick den i present men den har bara legat och inte blivit använd därför väljer jag att sälja den så att någon annan kan få användning av den. Om du är intresserad eller har frågor så är det bara att maila mig. Pris kan diskuteras! Det går bra att skicka med posten inom Sverige. Hälsningar
Övrigt, stl. One size, dam säljer Burberry äkta halsduk som är 100% cashmere mjuk och fint aldrig använd storlek 30cm/180cm, Ingen kvitto tyvärr. Kan tänka mig att skicka med förskottsbetalning annars hämtas. mvh Diana Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.