Quantcast
Till salu inom: ”

burberry plånbok säljes

Burberry plånbok

Landskrona
Burberry plånbok

Göteborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

BURBERRY VÄSKA

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Säljer min Burberry plånbok med dustbag, box, certifikat/äkthetskort. Den är helt oanvänd. Jag köpte den för att den var på rea på en märkesoutlet i Philadelphia i USA. Nypris är 3900 kronor. Jag köpte den för 280 dollar. Säljer den nu för 550 kronor då jag vill bli av med den snarast möjligt innan jul. Den är helt i nyskick och alla tillbehör medföljer. Klassiska Burberry-mönstret med gul (färgen Curry) skinn-kant runt om. Skickar helst plånboken då jag enbart kan ses kvällstid, men den som vill kan möta upp mig efter 20.00 i södra Stockholm.
Plånboken är i en perfekt skick nästan som ny använd endast 2 gånger. Väskan är använd och den är i en bra skick men det finns endast en liten repa på den, längst ner på sidan, syns inte när man har väskan på axeln. Har tagit en bild och förstorat för att man ska kunna se men så mycket syns det inte. Allt detta säljes tillsammans och inte separat. OBS!! Hämtas i Borås.
kan skickas eller mötas Säljer en orginal Söt Burberry väska som aldrig använts samt plånbok. Både är äkta och nya, samt senaste design! Om du vill köpa BÅDE handväskan och plånboken kan du få Blir det Bara 5000kr för båda! NU SÄNKT PRISET TILL 2500 KR Väskan: 2500 plånbok: 2500 Köpta i USA, NORDSTROM. Har kvitto samt lappar kvar.
Hej Säljer denna äkta/orginal Burberry vintage plånbok, är i mkt gott skick. Säljs till högstbjudande! Vid frågor mejla, mvh anja