Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton plånbok säljes

Plånbok

Halmstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Plånbok

Norrköping

Tidigare annonser till salu

Har 2 st nya och oanvända orginal handväskor. Båda av märket Louis Vuitton, Den ena är lite mindre än den andra men annars i stort sett samma väska. Speedy 25 och speedy 30 Handväskorna skiljer sig ytterst lite i utförandet men det finns innerfack för nycklar tel ect. Det finns även 2 st plånböcker. se bilderna Pris: 1200:- /per väska (el bud) Pris: 800:- /stor plånbok 600:-/ liten plånbok Går endast ner i pris vid köp av flera artiklar.
Säljer nu min nya plånbok som jag köpte i LouisVuitton butiken i stockholm 22/5 -2012. Den är bara använd ett fåtal gånger och är som ny! Absolut nyskick. Kvitto, dustbag, kartong och påsen medföljer. Nypris - 4,350kr. Bifogar nedan en länk från Louis Vuittons hemsida om ni vill läsa mer om modellen etc: http://www.louisvuitton.co.uk/front/eng_GB/Collections/Women/Small-Leather-Goods/products/Zippy-Wallet-MONOGRAM-M60017 Hör av er om ni undrar något.
Hejsan Säljer nu min Louis vuitton väska, Orginal. Väskan utrymmer mycket och är i bra skick, den är HEL. Säljer den för att jag inte använder den längre. Priset är 1500kr Men vid snabb affär kan priset diskuteras, och ja jag vet att jag kan få mer för den, men då jag är i behov av pengar också så måste jag sänka priset. Finns även en plånbok som följer med. Kvitto finns. Vi intresse ring Sandra 0739803931 Ensast seriösa, svarar EJ VIA MAIL.
Hej! Säljer en Louis Vuitton plånbok som jag har fått i present. Använd Max 5 gånger, som ny. Den var inte riktigt min smak. Fick även med en kartong till plånboken, men pga flytt så har jag inte hittat den. Jag kommer naturligtvis att fortsätta leta efter kartongen. Längd 19,5 Bred 10 cm. Har ej kvitto, då det var en present! Därav lågt pris.
Säljer min Emelie plånbok som köptes förra året på Louis Vuitton i Stockholm. Den har använts lite grann men är i absolut nyskick, inga märken eller dylikt. Datumkod: CA2127. Säljes inkl: kvitto, dustbag och låda. Nypris nu på Louis Vuitton: 2800:- Bild på kvittot skickas gärna via mail. Priset är inte prutbart, skickas inte. Maila mig gärna om frågor finns! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.