Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton plånbok säljes

Louis Vuitton

Gävle

Tidigare annonser till salu

Har 2 st nya och oanvända orginal handväskor. Båda av märket Louis Vuitton, Den ena är lite mindre än den andra men annars i stort sett samma väska. Speedy 25 och speedy 30 Handväskorna skiljer sig ytterst lite i utförandet men det finns innerfack för nycklar tel ect. Det finns även 2 st plånböcker. se bilderna Pris: 1200:- /per väska (el bud) Pris: 800:- /stor plånbok 600:-/ liten plånbok Går endast ner i pris vid köp av flera artiklar.
Hej! Säljer en Louis Vuitton plånbok som jag har fått i present. Använd Max 5 gånger, som ny. Den var inte riktigt min smak. Fick även med en kartong till plånboken, men pga flytt så har jag inte hittat den. Jag kommer naturligtvis att fortsätta leta efter kartongen. Längd 19,5 Bred 10 cm. Har ej kvitto, då det var en present! Därav lågt pris.
Säljer min Emelie plånbok som köptes förra året på Louis Vuitton i Stockholm. Den har använts lite grann men är i absolut nyskick, inga märken eller dylikt. Datumkod: CA2127. Säljes inkl: kvitto, dustbag och låda. Nypris nu på Louis Vuitton: 2800:- Bild på kvittot skickas gärna via mail. Priset är inte prutbart, skickas inte. Maila mig gärna om frågor finns! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.