Quantcast
Till salu inom: ”

burswood elgitarr förstärkare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Elgitarr av märket burswood säljes tillsammans med liten, rätt ödmjuk förstärkare (och sladd). Den är av typen "nybörjargitarr", så at säga. Uppfyller alla behov man kan ha av en elgitarr som nybörjare. Har dessutom svajarm, vilket är lite kul. Jag säljer av allt för 600 eftersom jag håller på att byta upp mig och tänker att någon annan som vill eller just har börjat spela gitarr kanske kan ha nöje av den gamla, istället för att bara låta den stå.
Hej jag säljer min Elgitarr med sladd, förstärkare och väska. Ett perfekt startkitt för nybörjare. Anledningen till att jag säljer är för att jag inte spelar elgitarr längre. Vad som ingår: -Elgitarr tillverkad i trä av märket Burswood, inhandlad 2004 -Förstärkare med många effekter av märket Kustom, inhandlad 2005 -Sladd till Elgitarren - Väska i god kvalité av märket Gewa För kittet vill jag ha 1000 kr Mejla eller ring mig om Ni är intresserad! MVH Pontus
Nu ska jag sälja min elgitarr av märket Burswood och förstärkare eftersom jag behöver pengar och jag kan ändå inte spela på den. Jag har haft den väldigt länge men eftersom varken jag eller någon i familjen kan spela gitarr har den stått mer eller mindre orörd. Det du får är: • Gitarr • Förstärkare • Sladd • Axelband Har du några frågor eller vill köpa gitarren så är det bara att höra av dig på mail.
Elgitarr Burswood som en strata med guitar amplifier som har Bas treble till och med Överdrive. El Tone maskin för att justera rätt tone En svart bälte Ett kabel 2 plektrum och ett hel pakett nya strängar. Jag vill inte ha mindre än 700kr POK. Bara seriösa tack Kompis pris kan ringa någon annan Om annonsen är kvar då är guitarren med Jag ser sällan min mail. bättre är att ringa. mvh.
Nu säljer jag mina två förstärkare och elgitarr. Elgritarren och båda förstärkarna är i princip i nyskick. Med till elgitarren medföljer ett vaderat tygfodral. Förstärkarna är av två olika storlekar och styrkor. Den lilla är lätt att ta med när man skall iväg medans den större är ger bra ljud. All utrustning fungerar utan problem och alla sladdar finns till. Den större förstärkaren är av märket Fender Frontman 15r. Allt detta säljes nu för 1300kr men vid en snabb affär kan priset diskuteras.