Quantcast
Till salu inom: ”

elgitarr behringer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, har två st el gitarrer av märket el toro till salu. Dem är i fint skick och fungerar utmärkt. Enda felet är att det fattas en sträng på ena gitarren som knappt användes. Men man får med 4 st extra strängar. Har även 2 st 15watt Behringer förstärkare av storlek 8" som fås med, riktigt bra ljud och låter rätt så högt om man skruvar upp volymen. Fås även med 2 st plektrum, 3st förstärkare kablar,2 st gitarrstämmare och en gitarrväska. Vill ha 1400 kr för allt , vilket är rätt så billigt, men kan tänka mig att gå ner nån hundring vid snabb affär! mvh Tobias
Tja, Säljer nu min elgitarr för att jag insett att gitarr inte är mitt största intresse. Elgitarren är en Behringer och förstärkaren (behringer) är på hela 15W och är i utmärkt skick! (använd ca 15 ggr) Denna är den perfekta nybörjargitarren och jag erbjuder både elgitarr, förstärkare med sladd, ställ och fodral utan extra kostnad! Nypris på hela detta kit ligger på ca 2500 kr men mitt pris är 1200 kr! (OBS! En sträng på gitarren är borta, därför det låga priset)
- Gitarr av märket Behringer, fender stratocaster-modell, svart och högblank - förstärkare av märket Behringer modell v-tone gm108, 15 W - fodral i svart, vadderad nylon med dragkedja - kablar Perfekt som första gitarr att lära sig på. Den har legat i fodral några år och är knappt använd och således i gott skick. Nypris för liknande kit är 1500-2000kr. Det enda som saknas är axelremmen men går ju att skaffa ny för en billig peng. Maila helst.
Säljer av mina elgitarrer pga att jag bara spelar akustiskt. Epiphone SG, gott skick, ngn ding men ok. 1000:- Supreme Les Paul, riktigt fint skick. 1300:- Behringer GX210 combo, 10". Fylld med effekter som reverb, delay, wah dist osv. Bra tryck.1500:- Zoom 3030, effektpedal. Multieffekt perfekt för metal, go dist. Wah och massa andra effekter, liten zoom ingår också. 500:- Köp allt för 3500:-
Säljer min 3 år gamla elgitarr med förstärkare och effektpedal! Den har knappt använts under de 2 senaste åren pga tappat intresse. Gitarren är av märket "Behringer", en fenderkopia. Förstärkaren är detsamma (Behringer) och effektpedalen är av märket "ZOOM". Elgitarren är en mycket bra gitarr även för nybörjaren samt för den som redan har några års erfarenhet. Så om du känner att du vill bli den nästa Jimi Hendrix, är detta det perfekta kapet för dig!