Quantcast
Till salu inom: ”

quad förstärkare säljes

Quad 303 slutsteg

Stockholm
Quad Vena

Västmanlands län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En äkta vintage rörförstärkare The Quad 2 till salu.Det yttre något ändrat samt något nött av tidens tand och användning.Det inre i mycket fint skick nästan som när den lämmnade fabriken.Utrustad med GEC KT-66 rör.Mycket välljudande och mjukt ljud men saknar absolut inte kraft.Det är ju faktiskt en Klass A förstärkare. Fler bilder finns på lager så man kan se all sidor. Tänkt pris 3350kr.eller bud. Skickar gärna över hela landet,Bussgods,2-300kr.i fraktkostnad. Om frågor finns är det bara att ringa eller maila.
Säljer nu min fina gitarr och förstärkare för att jag aldrig spelar längre. Den är spelad på max 1 år och har sedan dess inte använts mer än någon gång i månaden. Elgitarren är en Epiphone SG Special Förstärkaren är en Kustom Quad 65 DFX Gitarrfodral och sladd ingår. Bra gitarr för nybörjare till lite högre erfarna gitarrister. Prutat och klart! Maila mig gärna först
Hej. Jag har två par av XTZ Star Quad högtalarkablar liggandes. De är i bra skick förutom att ena sidans bananer (det är bananer på båda sidor) är lite tilltryckta för de har suttit i min förstärkare som har skruvterminaler. Pris: 250 kronor per par + eventuell frakt. Hej svejs :-)