Quantcast
Till salu inom: ”

canape soffa säljes

Mio soffa

Huddinge

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Grouppsoffa

Stockholm
Säljer Soffa

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 Chesterfield soffa (3:a), härlig patina, ett par defekter finns så som, ett par förlorade knappar(ej direkt i ögon fallande), och ett litet litet hål i ena dynan samt slitage på ena armstödet. Vi har haft lösning - fårfäll, kanske finns någon bättre lösning, för den kreativa och händiga. Importerad från Nottingham. 1500kr (Prutat & klart). 1 Canapé soffa (stor) I behov av ett litet lyft, så som stoppning i mitten av soffan, i övrigt mycket fint skick. Charmig som den är, eller varför inte klä om den kanske? 0kr (eller högstbjudande)
Antik kanapé i mörkt trä och mossgrön sammet med kantband. Träet och tyget är i fint skick. Stoppningen kan däremot behövas kan behöva bytas ut framgent. Dimensioner: Längd 180 cm Bredd 51 cm Höjd (högsta partiet ryggstödet) 85 cm Sitthöjd 40 cm Hämtas i Stockholms innerstad vid St Eriksplan. Skickas ej. Soffan är inte så tung. Den kan bäras av två personer och får plats i en Volvo-kombi. 2500 kr eller högstbjudande. Skambud undanbedes.
Säljer nu våran lila Divan/Canapé på grund av nytt boende där den inte får någon naturlig plats. Divanen är bara ett år gammal och knappt använd, så den är i nyskick. Står nu inplastad i våran källare. Priset är 6000, nypris är 9000, vi sätter ett lågt pris från början och kommer därför inte att gå ner ytterligare. Här är en länk till Divanen (som fortfarande finns att köpa på Mio) där ni kan läsa om mått och tyg. http://www.mio.se/produkt/Classic-Canape/M1412400/
Säljes på grund av platsbrist.
Välvårdad canapè i mohairplysch/mahogny längd 1.90 djup 0.70 höjd 1.m sitthöjd 0.42