Quantcast
Till salu inom: ”

cargobike lådcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Jag har en lådcykel från cargobike som har använd bara två gångar sen förra året, den har alltid ståt genomhus , den är hur finn som helest väl fungerande,plats för 4 barn, 7 växel, fotbroms och handbroms, lampa fram och bak, regenskyd som ny,skydsmatta, 2st extara bälte mm. Det finns mycket och skriva om men om ni intreserar och vill veta mer så äntligen titta på deras hemsidan www.cargobike.se eller gärna ring så ni får titta på den och provköra på plats. Den kostar ca 10 000kr som ny utan tillbehör.
Nästan oanvänd. Vi tänkte testa att klara oss med en bil men det blev inte så. Nu har vi i köpt en bil till och har dåligt med plats för cykeln. Cargobike Classic är en Svenskdesignad lådcykel/Lastcykel. Denna lådcykel har utformats efter flera års erfarenhet och nära samarbete med cykelhandlare och kunder i Skandinavien. Utrustad med bl.a Punkteringsskyddade däck, Skivbromsar fram, fotbroms bak, styrdämpare, uppfällbara bänkar och för en säkrare och bekvämare känsla lutar ramen in mot kurvan när man svänger. http://www.cargobike.se/produkt/Classic-Cargobike 6000 prutat och klart.
Lådcykel / Cargobike I absolut nyskick! - Plats för 4 småbarn - 3-punkts säkerhetsbälte på samtliga sittplatser - 7 växlar - Integrerat bygellås med nyckel - Fotbroms & handbroms - Ställbar komfortsadel - Vadderat styre ställbart i höjdled - Regnkapell med vädringslucka - Reflexer fram + bak + alla fälgar + trampor - LED-lykta fram - LED-bromsljus Perfekt som utflykts-cykel till stranden likväl som en glasstur inne i staden. 8400:- billigare vid snabb affär då jag är i behov av plats i garaget!
Säljer vår fina lådcykel, en Cargobike Classic. Inköpt i januari och använd max 10 gånger, kortare resor. Hela cykeln har alltid stått under stort kapell när den inte använts. Nypris är 9995 kr och då ingår: Kapell Belysning Lås Skivbromsar fram, fotbroms bak 7 Shimano navväxlad Styrdämpare Uppfällbara bänkar med plats för 4 barn. Vårt pris är 8000 kr och då ingår även ett "cover" som täcker hela cykeln, och ett kättinglås, värde 849 kr. Finfin lådcykel för härliga utflykter med glada barn i lådan i sommar!