Till salu inom

"cargobike lådcykel säljes"

Upplands-Väsby
3 dagar

Lådcykel från Gamla Enskede...

12 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
4 dagar

Cargobike Classic KAPELL PÅ...

27 195 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Cargobike lådcykel

8 500 kr
Blocket.se
2 dagar

El Lådcykel Cargobike 2019

18 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
7 dagar

Lådcykel flakcykel Cargobike

18 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
7 dagar

Cargobike DeLight Elektrisk...

37 195 kr
Blocket.se
Tyresö
9 dagar

Cargobike lådcykel/ elcykel...

17 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Cyklar  ·  Stockholm

Cargobike LongTail Double

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lådcykel med plats för 3 barn som spänns fast med 3 stycken trepunktsbälten. Vill man ha mer plats i lådan för varutransporter mm, plockar man enkelt bort bänkarna. Ramen är tillverkad i Hi- Tent stål som har pulverlackats för att undvika rost. Lådan och bänkarna är gjord i 12mm plywood som gör dem robusta och säkra. Lådcykeln är bara 65cm bred och kommer därför in i de flesta portar och smala utrymmen. Lådcykel är utrustad med 7-växlad Shimano Nexus navväxel.
8 500 kr
Blocket.se

Lådcykel cargobike

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej Jag har en lådcykel från cargobike som har använd bara två gångar sen förra året, den har alltid ståt genomhus , den är hur finn som helest väl fungerande,plats för 4 barn, 7 växel, fotbroms och handbroms, lampa fram och bak, regenskyd som ny,skydsmatta, 2st extara bälte mm. Det finns mycket och skriva om men om ni intreserar och vill veta mer så äntligen titta på deras hemsidan www.cargobike.se eller gärna ring så ni får titta på den och provköra på plats. Den kostar ca 10 000kr som ny utan tillbehör.
4 999 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Svedala

Cargobike (Lådcykel)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nästan oanvänd. Vi tänkte testa att klara oss med en bil men det blev inte så. Nu har vi i köpt en bil till och har dåligt med plats för cykeln. Cargobike Classic är en Svenskdesignad lådcykel/Lastcykel. Denna lådcykel har utformats efter flera års erfarenhet och nära samarbete med cykelhandlare och kunder i Skandinavien. Utrustad med bl.a Punkteringsskyddade däck, Skivbromsar fram, fotbroms bak, styrdämpare, uppfällbara bänkar och för en säkrare och bekvämare känsla lutar ramen in mot kurvan när man svänger. http://www.cargobike.se/produkt/Classic-Cargobike 6000 prutat och klart.
6 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Partille

Lådcykel / Cargobike

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lådcykel / Cargobike I absolut nyskick! - Plats för 4 småbarn - 3-punkts säkerhetsbälte på samtliga sittplatser - 7 växlar - Integrerat bygellås med nyckel - Fotbroms & handbroms - Ställbar komfortsadel - Vadderat styre ställbart i höjdled - Regnkapell med vädringslucka - Reflexer fram + bak + alla fälgar + trampor - LED-lykta fram - LED-bromsljus Perfekt som utflykts-cykel till stranden likväl som en glasstur inne i staden. 8400:- billigare vid snabb affär då jag är i behov av plats i garaget!
8 400 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Malmö

Cargobike Classic lådcykel i nästan nyskick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer vår fina lådcykel, en Cargobike Classic. Inköpt i januari och använd max 10 gånger, kortare resor. Hela cykeln har alltid stått under stort kapell när den inte använts. Nypris är 9995 kr och då ingår: Kapell Belysning Lås Skivbromsar fram, fotbroms bak 7 Shimano navväxlad Styrdämpare Uppfällbara bänkar med plats för 4 barn. Vårt pris är 8000 kr och då ingår även ett "cover" som täcker hela cykeln, och ett kättinglås, värde 849 kr. Finfin lådcykel för härliga utflykter med glada barn i lådan i sommar!
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj