Quantcast
Till salu inom: ”

lådcykel blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag är på jakt efter en lådcykel eller flakcykel, med flaket där fram. Tanken är att jag ska kunna transportera matvaror, mitt 5-åriga barn och annat på flaket. Det behöver inte vara en helt ny cykel och heller inte en jättedyr variant. Det gör inget om cykeln har några år på nacken, bara den är säker att köra med och säker för mitt barn att åka i. Hör av er via mail eller telefon. Ring dock INTE mellan kl 21.30-08.00. Ha en trevlig dag!
Hej. Ska nu sälja min paketcykel. Kallas kanske lådcykel eller flakcykel också. Tror märket är monark. Den är 3 hjulig med två hjul fram, mellan dessa är det en låda ca 80 x 100 cm. Kanten på lådan är ca 20 cm hög och borttagbar i framkant. Lådan är av plåt. Framhjulen sitter fast på lådan och man svänger alltihopa. Fotbroms på bakhjulet och handbroms på framhjulen. Handbromsen är låsbar och fungerar som parkeringsbroms. cykeln är svartmålad och har några år på nacken men ser ganska anständig ut. Däck och sadel OK skick. Cykeln är ganska stor och transporteras lämpligen på kärra. Om cykeln finns kvar kan bilder ordnas i veckan.
Fantastisk lådcykel från danmark säljes. Extrautrustad med bänk och sele. Plats för två, max tre barn och massa matkassar. Tilläggsutrustning är ett regntält att sätta över passagerare och ett skydd för bara lådan. Treväxlad och med skivbroms. Vikt 35 kg Mått cykel längd 208 cm, bredd 84 cm höjd 110 cm Mått lådan längd 88 cm, bredd 62 cm, höjd 50 cm/36 cm Last kapacitet över 100 kilo. Fint skick, ömt vårdad och älskad. Nypris dryga 12000:- utan tält. Pris kan diskuteras!
7-växlad holländsk lådcykel med sittbänk för 2 barn. Fietsfabrieks cyklar är handsvetsade och anses vara de bästa lådcyklarna på marknaden. Denna modell heter Södermalm och är en smidig 3-hjulig modell med mindre bredd, för att kunna komma igenom dörrar till cykelförråd. Cykeln är köpt på Fietsfabriek på Närkesgatan i Stockholm, 2013, för 18.000. Ägarbevis och kvitto finns. Bälte för 2 barn, lyse fram och bak. Den är mycket sparsamt använd eftersom vi flyttade strax efter inköp. Cykeln har förvarats inomhus och har bara cyklats på sommarhalvåret.
Nu har ni tillfälle att köpa fantastisk cykel som man kan cykla med sina barn Det fins 3 stycken nya cyklar Vi köpte dem därför att vi planerade öppna affär med cyklar,men liv bytade vår ide... Nu vi vill sälia dessa till ett pris som inte täcker våra kostnader... Vi importera dem från kina som alla andra cyklar som finns här. kontakta mig på mail, därfor att jag kan inte svara i mobil på jobb. Endast mailkontakt.