Quantcast
Till salu inom: ”

cateye fram lykta till derbi senda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lykta

Gävle
Ny stor lykta

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Nu tänkte jag sälja min derbi. Det är en 04, som jag själv har ägt sen sommaren 2011. EU moped som kräver AM körkort. Vad jag har bytt: Bakstänka (kåpa) HP - Framstänka (Super Motard) Frontkåpa - cateye + lykta. Tun´R Växelpet (röd) TNT - Skjutspinnar (röda) Nya bromsbelägg fram och bak. STR8 - Blinkers (Oval Demon) LED (fram) STR8 - Baklampa (Mini LED) (blinkers) Hebo - Crosstyre (rött) Tecnigas - Avgassystem BCD - Handtag Säkert något jag har missat men. Jag har en del orgnialdelar men dom flesta är inte i så bra skick. Jag har ramlat med moppen och fått några reper på bakskärmen, inte dom stora pengarna för att fixa de. Moppen gör 70, urpluggat rör. orgnialrör finns. Om du vill så kan jag göra moppen orginal. (orginal blinkers, orginal baklampa, flytta fram bakskärmen. Priset är prutat och klart! ~Anton
Hej nu säljer jag men trogna moppe, för nu är det dags att börja stunta! Det är som sagt en gilera rcr 04 men i princip allt är utbytt till derbi förutom växellådan! Den gör ca. 65 km/h med ett gött axx tack vare det stora back drevet! Den går mycket bra i motorn och låter gött! Den är stylad med: *annat kåpset dels från turn'R och derbis egna orginal kylarvingar! *Cateye fram lykta och kåpa in köpt från twostroke.se *blått neon/led ljus *snabb gashandtag 45 graders *nya handtag *ny bak skärm * ny gaffel derbi senda extrem 06-08 svart in köpt för ca ett halv år sedan. *ny gas vajer * ny kopplingsvajer från k-star * ny kick Och lite andra små saker dom styling galler och sådant. Har ni några frågor är det bara åh ringa, smsa eller maila svarar på allt oftast direkt! Kan tänka mig gå ner lite i pris vid en snabb affär!
Hej säljer nu min MH furia som funkar perfekt! Har bytt mycket delar tillexempel motor,kylare,drev,kedja,blinkers och lyktorna där fram till Derbi senda cateye. Motorn byttes på en verkstad samt kylare (finns kvitto) Den är lite trimmad med dragen plugg och om drevad! För mer info kan du smsa eller ringa. !Billigare vid snabb affär!
Säljer nu min Derbi Senda, den går fint i låda och motor, den har gått ca 750 mil, blinkers följer med men är ej inkopplade, annars är den helt original/laglig. Det sitter ett helt nytt kåpset(Tun'r) på, sen är det en KTM lykta och stänka, Cateye(orginallykta följer med och även Tun'r framstänka. 2 drev följer med och även en kedja. Säljes billigare vid snabb affär.
Tja har ett metrakit sp underliggande till derbisenda och en cateye lykta till salu . Hade tänkt 700kr för avgasröret och 200 för lyktan . OBS endast seriösa hör av sig . Är inte intresserade av några nya kompisar . Fler bilder kan skickas vid intresse . Mvh Michel