Quantcast
Till salu inom: ”

cavalier cocker valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara vi tre kvar. Två små killar & en liten tjej. Våra syskon har redan fått nya hem. Vi önskar nu med få egna hem, där vi får vara med på det mesta. Vi är vana vid liv & rörelse. Barn, andra hundar & katter. Vi kommer bli mest lika cavalier. Handpenningen ligger på 1000 kr. Skulle du ångra dig så fås de inte tillbaka. Ring våran matte & prata med henne. Vi är leveransklara NU. PRIS: 5500 kr OBS: Inga prutare. Har du inte råd med detta priset har du inte råd att hund!
2 söta hanvalpar mamma Freja är 50% bichon havanais, 25% cavalier, 25% am. cocker. Hon är ca 26cm hög och väger 6kg pappa Picazzo är 94% cavalier, 6% am. cocker. Han är ca 29cm hög och väger 5kg. Valparna är sociala och trevliga, vana vid barn och katt. De är leveransklara, då de redan blivit 8 veckor. De är vet. besiktade, vaccinerade, chip-märkta och avmaskade De får med sig filt som luktar mamma/syskon, mat, tuggben, leksak Köpeavtal skrivs, även om fortsatt kontakt. Inbjudan till hundträffar kommer varje år. Handpenning på 1000kr om du vill tinga valp, återfås inte vid ånger.
Nu har lilla Lisa varit ute och slarvat Och den enda tilltänkta blivande fadern är Bobb, som är cavalier, Lisa är 90% cavalier 10% cocker. Har haft en kull tidigare med Lia och Bobb . Sätter ut bilder på dessa valpar och föräldrarna. Datum för nedkomsten är jag inte så säker på, kanske omkring den 10 november . Har du några frågor så är du välkommen för mer information på telefon (ej mejl tack)
Nu har Lisas och Bobbs valpar kommit .Bobb är cavalier och Lisa 75% cavalier 25% cocker. Valparna föddes den 28/10 Läger ut bilder på tidigare kull med samma föräldrar. Lägger ut bilder lite senare på de aktuella valparna. Vid leverans är dom Veterinär besiktigade Vaccinerade Chipp samt avmaskade 3 ggr Blir också registrerade i Jordbruksverket . Har du några funderingar så är du välkommen på tele, ( inte mail tack) Gittan
Hej vi är 4 st söta valpar som söker nya hem. Vi är leveransklara i mitten av vecka 8.Då är vi chippade vetrinärbesiktigade avmaskade samt dolda felförsäkrade.Vi är vana vid barn katter och andra hundar.Vi får med oss snuttefilt som luktar mamma.Valp kan tingas mot en handpening på 1000 kr som ej fås tillbaka om man ångrar sig.Pris 5000 Kr