Quantcast
Till salu inom: ”

blandras valpar pudel pudel cocker säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uppdatering: Valparna är i detta läge tingade! Det är många som har hört av sig och det står några på kö. Annonsen kommer att stå kvar tills alla har sålts och hämtats. Vår älskade Sally fick valpar den 22:a april! Så nu har vi 4 fantastiskt söta och glada valpar, alla hannar, till salu snart. Det märks redan att de är sociala, precis som föräldrarna och de är vana vid barn. Pappan Frasse, från Bålsta är en mycket trevlig renrasig dvärgpudel (se sista bilden). Sally är mest pudel, men har bichon frisé, japansk spets och även lite cocker (se nästsista bilden). Valparna är allergivänliga! Vid leverans är de vaccinerade, chippade, besiktade och avmaskade och kan hämtas tidigast 18 juni. Det går bra att mejla, ringa eller smsa för mer information. 0724270564
6 stycken underbara lugna & Trygga fina valpar av blandras. 3 killar & 3 tjejer födda 24/8-2012. Svarta med vita inslag på bla tassar o bröst. Mer eller mindre långhåriga. Pappan blandras, cocker spaniel & japanese chin & mellan pudel. ca 5 kg.
Underbara Cockerpoo valpar Våra Cockerpoo valpar är en blandning mellan Mamma : Engelsk Cocker Spaniel Pappa : Dvärg pudel Båda föräldrarna är SKK reggade. Cockerpoon är en mycket trevlig och lättlärd hund, den lämpar sig väl för agility, lydnad och den är även duktig på att spåra. Denna typ av blandras har funnits i USA sedan 1950 talet. Det är en mycket omtyckt och populär blandras. En fantastisk familjehund som gärna följer på ut på äventyr i skog och mark. I kullen finns både tikar och hanar. Några av dem är redan tingade. Valparna säljes ej under 8 veckors ålder. Valparna är födda den 10 Augusti och är därmed över åtta veckor och leveransklara vecka 41, tidigast efter den 7:e oktober. Valparna växer upp med oss i familjen och blir därmed också vana vid barn, andra hundar och katt. Valparna är vid leverans; * Veterinärsbesiktigade * Vaccinerade * Chipp- märkta (Reg. Jordbruksverket) * Regelbundet avmaskade * Dolda Fel försäkrade i 3 år. Pris: 9500 kr / valp Välkomna att ringa för mer information. Tel 070 367 78 88 Mail undanbedes som en första kontakt. Vi tycker att det är trevligare att prata med er personligen. Fler bilder kan mailas efter telefonkontakt. Välkomna!