Allt till salu inom "amerikansk cocker spaniel"

Sortering:
Cockerpoo valpar
Uddevalla
22 dagar

Cockerpoo valpar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Cockaliers
Säffle
29 dagar

Cockaliers

20 000 kr
Blocket.se
Leveransklar Cockerpoo-valp!
Sundsvall
1 månader

Leveransklar Cockerpoo-valp!

20 000 kr
Blocket.se
Cockerpoo valpar
Uddevalla
2 månader

Cockerpoo valpar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sundsvall

Amerikansk cocker spaniel hane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket go och härlig Amerikansk cocker spaniel hane på 3 år säljes, hans färger är black and tan. Säljes på grund utav ändrade familjeförhållanden! Han är världens ögonsten, han tyker om att leka med alla hundar, Han tycker om långa skogspromenader, leka med matte, samt mysa i mattes knä i soffan! Han är: rumsren vaccinerad chippad registrerad i SSK nyligen avmaskad¨ OBS! ENDAST SERIÖS SVAR, DÄR NI KÄNNER ATT NI HAR ETT HJÄRTA AV GULD FÖR VÄRLDENS FINASTE HUND!!!!
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerås

Amerikansk cocker spaniel tik

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Söt och urgullig Svart & Vit amristjej på 3.5år. Hon är reggad i skk, vaccinerad, chippad, är en glad och alert tjej som älskar alla. Hon är van vid andra hundar och van vid katter. Hon ska hamna hos någon som vill ha en vän för livet och där hon får stanna. Ej någon problemhund. Hon är en jättesnäll tjej. Ni får gärna skriva några rader om vad ni kan erbjuda denna tjej för hem, och lämna erat telefonnummer.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsjö

Amerikansk Cocker Spaniel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi har en jättesöt och mysig amrishane som skulle passa att flytta till ett hem med barn. Amrisar gillar att vara med i en familjs aktiviteter, men klarar även att koppla av i hemmets sköna vrå. Valpen är uppvuxen i hemmiljö och är van med andra hundar. Han är leveransklar och levereras registrerad i Svenska kennelklubben, veterinärbesiktad, avmaskad, chipmärkt och vaccinerad. För mer information ring eller skicka ett mejl. Anette www.ladyamris.com
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Amrikansk cocker spaniel valp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Zorro är en jätte charmig och snäll Amerikansk cockerspaniel valp på 10 veckor. Zorro passar både till utställning,agillity eller som familjehund. Han älskar allt och alla och är uppvuxen i hemmiljö med barn och andra hundar. Föräldradjuren är ögonlysta,meriterade och med en jättebra mentalitet. Zorro säljs helt enligt skk,s regler. Vid seriöst intresse kan ni ringa mig på 0761887222 el 036-130823 välkommna att höra av er. För mer info.om Zorro är ni välkommna att ringa mig på 0761887222 el 036-130823 mvh Cicci
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Barn vänlig cocker spaniel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! Det är tyvärr så att jag har fått annat jobb och har inte tiden för min söta lilla ac längre... Ac är 75% engelsk cocker spaniel & 25% amerikansk cocker. Växt up med 2 barn och älskar att leka och busa med dom... Annars älskar han att vara ute, springa och mysa. Ville helst ge han till en familj! Han är född september 2010. alla grejer följer med, koppel, halsband, korg, leksaker och mat. har självklart fler bilder att skicka! Hoppas att vi kan hitta nån som kan bli lika glad för han som oss!
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj