Allt till salu inom "teacup pomeranian valpar salu"

Sortering:
Norrtälje
Igår

Taxvalpar

22 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Igår

Underbara valpar

11 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Fransk bulldog valpar tik

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Fransk bulldog valpar hane

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Fransk bulldog valpar hane

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Fransk bulldog valpar tik

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Fransk bulldog valpar tik

25 000 kr
Blocket.se
Hagfors
Igår

Jättefina Labradoodle valpa...

19 500 kr
Blocket.se
Klippan
Igår

Svensk bulldog valp (en tik...

14 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Ljungby

Dvärgpinscher/Pomeranian (valpar)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Tre stycken mysiga hanar finns kvar att tinga mot en handpenning på 1000kr. Mamman är en renrasig dvärgpinscher som är undersökt för patellaluxation u.a och fick u.a på ögonlysningen för PRA. Pappan är renrasig Pomeranian. Båda föräldrarna har underbart temperament, är sociala och väldigt mysiga. Är du intresserad av en hund som kan hänga med på sköna promenader, agillity, spår eller lydnad. Som är pigg och framåt men också gillar en lugn hemmakväll, så är detta valpen för dig! Valparna är vana vid barn och andra hundar och blir leveransklara den 27 maj. Då kommer de att vara: Avmaskade Veterinärbesiktade Chipade Vaccinerade Reg. i Jordbruksverket Ha 3års dolda fel försäkring Ni är varmt välkomna att höra av er för att boka in ett besök. Ni kan också kolla in på lackrisvalpar.blogg.se
6 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Rättvik

t-cup pomeranian valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Trogen skriva Tiny Micro Teacup Pomeranian valpar redo nu, 8 veckor gamla. 4 valpar, en ljus grädde pojke (bilden) en Grädde Sable Boy och 2 Grädde Sable Girls. Mamma och pappa är båda riktiga tekoppar Sire är rent vita och Dam är orange med grädde punkter, Grand Sire på Pappor sidan är blå så valpar är Blue Gene bärare, de båda har fantastiska kärleksfulla temperament och båda har hanterats / höjs kring barn och andra djur, våra valpar är fulla stamtavla och komma med alla relevanta dokument och pappersarbete, har varit de flead och avmaskade med Panacur var 2 veckor från födseln. Om du har några frågor ring, tack.
1 500 kr
Fyndtorget.se

Renrasiga Pomeranian med unik färgkombination

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Fina Bertha och hennes lilla lilla syster, Saga är nu 8 veckor. Vill du bli en av de lyckligt lottade, att få en av dessa små skönheter till medlemmar av er familj, så skriv och berätta om var och hur ni bor. Bertha är normalstor pomeranian. Saga är en 2 modeller mindre och kommer bli säkerligen en liten pomeranian som vi inte kommer att sälja till ev framtida avel. ( Storleken i chihuahua världen, kallas de för teacup chihuahua) Mamman väger ca 2,5 kg och är choklad merle Pappan väger ungefär lika mycket och är choklad till färgen Bägge föräldrarna är renrasiga. Valparna har den unika färgkombinationen som heter choklad merle. De kommer att vara veterinärsbesiktigade, vaccinerade, chippade och avmaskade. Endast registrerade i jordbruksverket. Tänk igenom om du verkligen har tid och råd att ta emot någon av dessa valpar Vi undanber oss bara nyfikna mail, dessutom är det inte aktuellt med fodervärdar eller avbetalningar. Skulle det vara svårt att ta sig hem till oss, så hjälper vi gärna till med hemtransporten, för en rimlig kostnad (även långväga) Lämna telefonnummer när ni skickar svar eller förfrågningar.
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj