Quantcast
Till salu inom: ”

teacup pomeranian valpar salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tre stycken mysiga hanar finns kvar att tinga mot en handpenning på 1000kr. Mamman är en renrasig dvärgpinscher som är undersökt för patellaluxation u.a och fick u.a på ögonlysningen för PRA. Pappan är renrasig Pomeranian. Båda föräldrarna har underbart temperament, är sociala och väldigt mysiga. Är du intresserad av en hund som kan hänga med på sköna promenader, agillity, spår eller lydnad. Som är pigg och framåt men också gillar en lugn hemmakväll, så är detta valpen för dig! Valparna är vana vid barn och andra hundar och blir leveransklara den 27 maj. Då kommer de att vara: Avmaskade Veterinärbesiktade Chipade Vaccinerade Reg. i Jordbruksverket Ha 3års dolda fel försäkring Ni är varmt välkomna att höra av er för att boka in ett besök. Ni kan också kolla in på lackrisvalpar.blogg.se
Trogen skriva Tiny Micro Teacup Pomeranian valpar redo nu, 8 veckor gamla. 4 valpar, en ljus grädde pojke (bilden) en Grädde Sable Boy och 2 Grädde Sable Girls. Mamma och pappa är båda riktiga tekoppar Sire är rent vita och Dam är orange med grädde punkter, Grand Sire på Pappor sidan är blå så valpar är Blue Gene bärare, de båda har fantastiska kärleksfulla temperament och båda har hanterats / höjs kring barn och andra djur, våra valpar är fulla stamtavla och komma med alla relevanta dokument och pappersarbete, har varit de flead och avmaskade med Panacur var 2 veckor från födseln. Om du har några frågor ring, tack.
Söta trevliga valpar, 50% pomeranian / 50% chihuahua söker blivande bra hem. De är 5 st i kullen, 4 gossar och en tik som är väldigt liten. Hon väger endast 550 g. Även den mörkaste hanen är liten, 650 g. Tiken är hon som är mest vit, på andra bilden. ( Tiken är såld ) Pappa är en stilig pomeranian . Choklad färgad, pigg och glad och fullt frisk. Mamma är en liten dam, chihuahua, även hon choklad färgad. Hon är också glad och trevlig och fullt frisk. Valparna är pigga, glada, framåt och väldigt keliga. Var och en har sin personlighet och det går utmärkt att komma och hälsa på dem och se om just din blivande familje medlem finns här. De är vid försäljning besiktigade, chippade, vaccinerade och avmaskade. De är registrerade i jordbruksverket. Valparna säljs ej under 8 veckor. De är vana vid barn och andra hundar. Ring gärna för mer info på 0707-74 30 11
Fina Bertha och hennes lilla lilla syster, Saga är nu 8 veckor. Vill du bli en av de lyckligt lottade, att få en av dessa små skönheter till medlemmar av er familj, så skriv och berätta om var och hur ni bor. Bertha är normalstor pomeranian. Saga är en 2 modeller mindre och kommer bli säkerligen en liten pomeranian som vi inte kommer att sälja till ev framtida avel. ( Storleken i chihuahua världen, kallas de för teacup chihuahua) Mamman väger ca 2,5 kg och är choklad merle Pappan väger ungefär lika mycket och är choklad till färgen Bägge föräldrarna är renrasiga. Valparna har den unika färgkombinationen som heter choklad merle. De kommer att vara veterinärsbesiktigade, vaccinerade, chippade och avmaskade. Endast registrerade i jordbruksverket. Tänk igenom om du verkligen har tid och råd att ta emot någon av dessa valpar Vi undanber oss bara nyfikna mail, dessutom är det inte aktuellt med fodervärdar eller avbetalningar. Skulle det vara svårt att ta sig hem till oss, så hjälper vi gärna till med hemtransporten, för en rimlig kostnad (även långväga) Lämna telefonnummer när ni skickar svar eller förfrågningar.
Nästa vecka fyller våra små 8 veckor och då vill de komma till nya hem som måste vara fulla med kärlek och ömhet, så de kan ha kvar samma miljö. När de fyllt 8 veckor kommer de vara veterinärsbesiktigade, chippade, vaccinerade samt avmaskade. Valparnas mamma är en härlig pomchi (pomeranian 50% och chihuahua 50% ) som är brindlefärgad, väger 2,7 kg. Pappan är pomeranian, Chokladfärgad, väger 3,0 kg De svartvita valparna är tikar varav den minsta kommer ev bli en mini pomchi (typ teacup) Pris 11000 kr Den chokladbruna är en hane. Pris 12000 kr Säljes med valppaket samt lukt från mamman. Går att få leverans mot rimlig kostnad. Svara gärna med en beskrivning av det nya hemmet. Lämna telnummer om du inte ringer själv.